Zijn lichaamstaal ondertiteld

Hij trekt jou eens lekker tegen zich aan, hij houdt je middel vast of hij ligt graag lepeltje-lepeltje met je.

Wat zegt deze lichaamstaal over deze man?

Met andere woorden: wat zijn de ondertitels?

Aan zijn borstkas gedrukt worden:
Hij wil stoer overkomen, maar is eigenlijk een softie. Door je dicht tegen zijn hart te brengen, toont hij dat hij van je houdt en dat hij je kan beschermen. Hij neemt graag de leiding in bed en houdt van de missionarishouding of ‘op zijn hondjes’.

Lepeltje-Lepeltje:
Deze is graag dicht bij je. Hij houdt ervan wanneer jouw kont dicht bij zijn geslachtsdeel is, terwijl hij zijn handen vrij heeft. Dit betekent dat hij een hoge seksuele drift heeft. Hoewel hij graag knuffelt, vindt hij het lastig zichzelf emotioneel uit te drukken. Hij zal zijn liefde eerder met daden dan met woorden tonen.

Zijn hoofd in jouw schoot:
Deze mannen zijn heel aanhankelijk. Ze hebben een vriendin nodig om zich goed te voelen. Hij kan zich makkelijk emotioneel uitdrukken en praat ook graag over zijn gevoelens. Je gelukkig maken: dat is zijn doel. Ook in bed zal hij je graag verwennen; hij vindt het leuk om je naar een hoogtepunt te brengen.

Eén arm rond je middel:
Je vastnemen met een arm is niet echt intiem, het is een soort van knuffelminimum. Hij beseft dat jij behoefte hebt aan lichamelijk contact en doet daarbij het nodige om je tevreden te stellen, meer ook niet. Hij zal zich niet aanpassen. Het goede nieuws is dat hij wel moeite doet je te plezieren, ook op seksueel vlak.

Handje in handje:
Hij is nog steeds graag dat jonge jongetje dat verliefd was op zijn moeder en daarna het meisje zocht (en wellicht vond) dat het meeste op de eerste vrouw uit zijn leven lijkt. Hij is dol op je, houdt er niet van als je ‘moeilijk’ doet, maar stuurt je ook vaak en veel bij. Een man van conventies, ook tussen de lakens.

Lees ook:De positie in bed verklaart jullie relatie
Lees ook:Zoals jullie in bed liggen, zo is jullie relatie
Lees ook:Al 6000 jaar in liefdevolle omarming
Lees ook:De speciale lepeltje-lepeltje-matras
Lees ook:Pak elkaar eens lekker vast: het is Internationale Knuffeldag

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zijn lichaamstaal ondertiteld

  1. Pingback: Wat je stemgeluid allemaal verraadt | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>