Slanke, katholieke vrouw, 25 jr, drinkt 3x p.w.: veel respons bij digidaten

Ja heus, uit data-onderzoeken komen soms de gekste uitslagen.

Maar feit is dat een slanke, katholieke vrouw van 25 jaar die 3x per week alcohol drinkt, de meeste kans maakt op een internetdate.

Als haar laatste relatie tussen de 3 en 8 jaar duurde, heeft ze zelfs nog een grotere kans…..

Dat blijkt uit statistieken van 1,8 miljoen berichten van 81.000 heteroseksuele vrijgezellen tussen de 25 en 35 jaar oud op datingsite Plenty Of Fish.

Vrouwen van 33 jaar blijken het minste berichten te krijgen. Ook geheelonthoudsters zijn niet zo populair en krijgen een kwart minder respons dan vrouwen die zo nu en dan wel een glaasje lusten.

Een vrijgezelle, christelijke man met bruin haar, die in toekomst graag een gezin wil, met mate drinkt, een universitaire titel heeft en tussen de $100,000,- en $150,000,- per jaar verdient, krijgt de meeste respons van vrouwen. Namelijk eenderde meer dan gemiddeld.

Voor mannen blijkt haar inkomen minder belangrijk, al krijgen vrouwen die tussen de $50,000,- en $75,000,- per jaar verdienen de helft meer reacties.

Het hebben van een hond leidt tot 5% meer dates en een uitgebreid profiel aanmaken geeft ook meer respons. Daters die daarvoor namelijk meer dan 1000 woorden gebruiken krijgen 60% meer en onder de 100 woorden juist 10% minder reacties dan gemiddeld.
dating-sites

Lees ook:De beste relaties starten in de winter
Lees ook:Mannen hebben uh als stopwoordje, vrouwen oh
Lees ook:Heftige ‘Facebookers’ ontwikkelen eetstoornissen
Lees ook:Kijk, deze 23-jarige schone is de meestbegeerde vrouw in dating-land
Lees ook:Studiebollen trouwen eerder

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>