Studiebollen trouwen eerder

Ben je op zoek naar een man? Wil je zelfs trouwen? Zorg er dan voor dat je een studie afrondt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen die een studie hebben voltooid, eerder trouwen dan vrouwen die minder geschoold zijn…………………

De uitkomst van het onderzoek is verrassend omdat altijd werd aangenomen dat vrouwen die hebben gestudeerd carrière willen maken en daarom niet zo veel interesse hebben in huisje, boompje, beestje.

Het is weliswaar een trend die de afgelopen tien jaar is ontstaan. In 1996 waren er meer vrouwen zonder titel getrouwd. In 2006 bestond de meerderheid getrouwde vrouwen tussen 30 en 34 jaar echter uit studiebollen.

Vrouwen die hebben gestudeerd aan de Universiteit en ouder zijn dan 34 jaar hebben de meeste kans om te trouwen. Dus ben je jonger dan 30 en wil je in de toekomst graag trouwen? Begin die studie en rond hem af rond je 34e jaar. Kat in het bakkie.

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Steeds meer mensen trouwen meerdere keren
Lees ook:Vrouwenlieveling Ryan Gosling heeft bedankt voor titel ‘Sexiest Man Alive’
Lees ook:Net getrouwd en nu al spijt: het overkomt 1 op de 5
Lees ook:Mannen trouwen omdat hun vrouwen dat willen. Zeggen ze.
Lees ook:Vrouwen: trouwen is dubbel goed voor je hart!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>