Stadse single vrouwen moeten knokken voor seks

SexyFarmerZelfs TV-programma’s springen erop in. Natuurlijk het A-merk ‘Boer Zoekt Vrouw’, maar ook BNN’s ‘Stop in the name of love’ waarin stadse meiden in de bus kruipen en kijken of er op het platteland nog leuke mannen te scoren zijn.

Doordat vrouwen tegenwoordig meer studeren dan mannen, is er in de grote steden een vrouwenoverschot en in de provincie juist een mannenoverschot. Maar hoewel ze dichter op elkaar wonen in de stad dan op het platteland, vinden juist die eersten veel moeilijker een partner: of het nou gaat om voor even of voor het leven………..

In Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is gemiddeld 40% van de mensen vrijgezel; dit in tegenstelling tot het landelijk gemiddelde van 20%.

Dit is een van de belangrijkste conclusies uit een onderzoek van Trendbox in opdracht van C-date, een van de grootste casual dating-sites ter wereld. Online zijn 536 Nederlanders van 16 jaar en ouder ondervraagd.

Verder blijkt inderdaad opnieuw dat het voornamelijk vrouwen zijn, die in de stad geen relatie hebben. Zo is bijna de helft van de vrouwen daar single. Onder mannen is dit eenderde.

Dit betekent dat dames al hun flirt- en versierskills moeten aanwenden om een man te veroveren.

“Vrouwen in de stad lijken zich steeds bewuster van de ongelijke verdeling en zoeken nieuwe manieren om aan de man te komen. Een steeds populairder wordend fenomeen is daarbij online dating, en dan met name casual dating. Deze manier van daten is gericht op het vinden van spannende dates via internet zonder verwachtingen vooraf”, aldus Annemieke van Baal, woordvoerder van C-date.

Lees ook:1 op de 10 onenightstands mondt uit in relatie
Lees ook:Ook vrouwen gaan digitaal op zoek naar seksavontuurtjes
Lees ook:Zeeuws Vlaanderen zit tjokvol kandidaten voor ‘Boer Zoekt Vrouw’
Lees ook:Is saaie seks het einde van de pret?
Lees ook:1e date? Spijkerbroek aan!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>