Is saaie seks het einde van de pret?

Hoe doorslaggevend is de kwaliteit van de seks om een relatie al dan niet te verbreken?

Duidelijk is in elk geval dat mensen nu tijdens de crisis minder snel besluiten uit elkaar te gaan dan pakembeet 5 jaar terug.

Ook is dit verschillend per land. België staat bovenaan in de lijst met bijna eenderde die vaarwel zegt tegen zijn of haar lief als de vlam in bed is gedoofd.

De Duitsers zijn een stuk trouwer: door slechte seks zijn zij van de Europeanen het minst vaak geneigd hun relatie direct ook te heroverwegen…….

Dit blijkt uit een onderzoek naar seksuele trends en behoeften, uitgevoerd door casual dating-site C-Date onder 5760 respondenten in 10 Europese landen en Brazilië.

De Nederlanders behoren wel tot de top 5 van alle onderzochte landen. België staat dus bovenaan in de lijst met 32%. Daarna geven de Fransen het meest om het seksuele aspect, de Spanjaarden staan op de 3e plaats, gevolgd door de Hollanders op 4. Van de Duitse deelnemers zei slechts 9% de partner te verlaten als de lust wat opdroogt.

Vrouwen (24%) en mannen (26%) ontlopen elkaar onderling niet zoveel. Tevens kwam naar voren dat de helft van alle ondervraagden weleens een casual date of een seksrelatie had. Eerder bleek uit onderzoek van dezelfde datingsite dat 27% van de onenightstands en casual dates leidt tot tot een stabiele relatie.

Lees ook:1 op de 10 onenightstands mondt uit in relatie
Lees ook:Vrouwen kunnen seks en liefde net zo goed scheiden als mannen
Lees ook:Mannen vaker dan vrouwen tegenstanders van topless zonnen
Lees ook:Nederlandse mannen begeren Lonneke Engel
Lees ook:Jonge mensen hopen op een zwanenliefde

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>