Dating-adviezen van oma & kleindochter

Ze wonen duizenden kilometers van elkaar: Kayli in New York en haar oma Gail in Florida.

Maar ze mailen en bellen dagelijks. Ze hebben dan ook iets gemeenschappelijks.

Beiden zijn actief in het dating-circuit en oma’s scherpe tong en humoristische kritiek hebben kleindochterlief al vele wijsheden gebracht én voor fouten behoed.

Maar andersom geeft Kayli haar oma ook belangrijke adviezen over daten anno 2012. Hun ervaringen delen ze nu met de rest van de wereld middels hun dagelijkse blog…….

De liefdescapriolen van van dit bijzondere duo zijn te volgen op grannyismywingman.com.

Kayli heeft net een relatie van 4 jaar beëindigd en is wel weer klaar voor iets nieuws. Oma Gail zoekt ook iemand om de rest van haar leven mee te delen. “Ze is al jaren single en is veel te grappig om alleen door het leven te gaan”, vindt kleindochter.

“Oudere mensen brengen meer bagage mee. Ze zijn al gevormd door het leven, hebben al veel meegemaakt. Het was moeilijk voor oma in het begin, ze was echt onmogelijk. Maar nu praat ze overal met mannen, zelfs in de supermarkt!”,vertelt Kayli in de Daily Mail.

Zo raadde ze haar grootmoeder af een nooit-getrouwde man te nemen die graag uit gaat eten gaat en danst. Oma’s repliek: “Goede eter? Dik dus. Nooit getrouwd? Psychopaat. Dol op salsadansen? Op zijn 78ste zeker, terwijl hij nauwelijks kan lopen.” Kandidaat afgevoerd.

Toen Kayli voor de eerste keer voor niks stond te wachten op een datingkandidaat, kwam oma met haar troostende woorden: “Beter nu dan voor het altaar, toch?”

De blog heeft na 1 maand reeds 30.000 lezers. Er worden ervaringen uitgewisseld, woorden van troost en steun gegeven, er zijn meningsverschillen in visie en aanpak, maar ook overeenkomsten.

De 5 belangrijkste stelregels voor online dating volgens grootmoeder en kleindochter:

1. Neem het allemaal niet te serieus. Online dating vraagt veel van jezelf en soms lijkt het wel alsof je beoordeeld wordt. Daten moet leuk blijven.

2. Als je onzeker bent door veel mislukte dates of afwijzingen, las dan een pauze in. Niemand wil daten met iemand die down is, dus blijf in de luwte, werk aan jezelf en begin pas weer als je je weer OK voelt.

3. Geef mensen die niet aan al je criteria voldoen ook eens een kans. Je weet nooit of ze toch verrassend (leuk) zijn. Het geëikte eens loslaten is ook goed voor je zelfvertrouwen.

4. Leugens komen altijd uit. Verpest geen kans op een fijne vriendschap of relatie door te liegen over leeftijd of wat dan ook.

5. Vraag een vriendin, zus of nicht om je te adviseren. Door zich ook in te schrijven of je te helpen met jouw profielaanmaak. Een kameraadje met wie je kunt lachen en huilen gedurende het proces.

Lees ook:Dochter van bruid blijkt zwanger van bruidegom
Lees ook:Brits meisje pikt vriend van oma af
Lees ook:5 generaties Overijsselse vrouwen in 1 familie
Lees ook:Een kwart van de digi-lovers trouwt
Lees ook:Shoppen op datingsites is het zelfde als de juiste jas of broek willen scoren

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>