Brits meisje pikt vriend van oma af

je bent pas oudEen 22-jarige Britse kleindochter heeft de 63-jarige vriend van haar oma (73) ingepikt.

Het kersverse stel is inmiddels verloofd…………..

Dat meldt de Britse tabloid News of the World.

De affaire begon toen oma en haar vriend de werkloze kleindochter Keelie vroegen om bij hen in te trekken. Op een dag trof oma Margaret haar geliefde stoeiend met haar topless kleindochter op de bank aan.

De voormalige leraar Jack zou het initiatief hebben genomen. Oma heeft de duifjes inmiddels het huis uitgezet en het verloofde paar woont nu in een flat in Noord-Londen.

“Jack is beter af met iemand zoals ik,” meent Keelie. “We hebben een goed, gezond seksleven. Hij heeft veel meer ervaring dan jongens van mijn leeftijd.” Rimpels ook, maar dat vindt ze niet erg, niet het minst omdat Jack haar ook buiten het bed flink in de watten legt.

Keelie wilde eigenlijk kapster worden, maar heeft dat idee maar laten varen. “Wanneer ik geld wil voor nieuwe kleren of om uit te gaan, vraag ik dat gewoon aan Jack. Hij heeft me net een verlovingsring van £3000,- gekocht, en geeft me maandelijks ongeveer £300,- om uit te geven aan mezelf. Bovendien betaalt hij de huur en alle rekeningen.”

Alles dik in de pocket dus, want Jack heeft aan alles gedacht: “Uiteraard sterft hij voor mij, maar hij zal me wel financieel goed voorzien achterlaten. Ik sta in zijn testament, dus ik heb geen geldzorgen meer,” meent Keelie.

Op een erfenis van haar oma hoeft ze namelijk niet meer te rekenen. “Keelie heeft mijn leven verwoest,” zegt Margaret. “Ik nam haar in huis en in ruil pikte ze Jack van me af. Het is walgelijk.”

Lees ook:Dochter van bruid blijkt zwanger van bruidegom
Lees ook:Trouwfotograaf sterft ‘in het harnas’ bij a.s. huwelijk tennisser Andy Murray
Lees ook:5 generaties Overijsselse vrouwen in 1 familie
Lees ook:HUMOR: ’2 oude lijken’ trouwen in begrafenis-auto
Lees ook:Echtelijke Zeeuwse ruzie: vrouw rijdt 2x over man heen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Brits meisje pikt vriend van oma af

  1. Pingback: Dochter van bruid blijkt zwanger van bruidegom | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>