Conferentie: hoe versier je een vrouw? (not!)

Kan het gekker? Op 20 en 21 september vindt de ‘Real Man Conference’ plaats in de RAI in Amsterdam.

Ben jij zo’n man die niet weet hoe hij een vrouw moet versieren? Als je daar aanwezig bent kun je geholpen worden door professionals, oftewel ‘versierexperts’. Zij zullen jou leren om zelfverzekerd om te gaan met vrouwen. Want, en dat begrijp ik er uit, zelfverzekerdheid is nodig om een vrouw te versieren? Zijn wij vrouwen het daar mee eens?

Op die vraag kom ik straks nog terug. Nu nog even over het motto van de conferentie, nl: attract your dreamgirl(s). Mannen worden aantrekkelijker, zo stellen de versierexperts, als zij hun communicatieve vaardigheden, hun zelfverzekerdheid en hun innerlijke kracht ontwikkelen.

Kijk maar eens rond op de site. Ik persoonlijk zou er als man vreselijk angstig van worden. Als vrouwzijnde moet ik bekennen dat ik er lichtelijk misselijk van wordt.

Wanneer noem je jezelf vrouwenexpert? Als je elke vrouw die je tegenkomt kunt versieren? Maar daar houdt het toch niet op? De moeilijkheid lijkt me om de relatie met zo’n vrouw vast te houden. Je kunt niet 24/7 een vrouwenversierder zijn.

Daarbij komt, dat de meeste vrouwen die ik ken, walgen van mannetjes die op je af komen en denken dat ze ‘all it’ zijn. Dat zijn namelijk de vreselijkste mannen met de minst integere bedoelingen.

Een vrouw vindt het helemaal niet erg als een man wat stottert, niet meteen juist uit zijn woorden komt en niet direct de indruk geeft dat vrouwen versieren iets is wat hij voor zijn hobby doet. Het zelfvertrouwen hoeft er niet vanaf te spatten. Dat maakt iemand menselijk.

Dus om terug te komen op de vraag: is zelfverzekerdheid de weg naar het hart van de vrouw? Misschien is het de weg naar een eenmalig bezoekje aan haar bed, maar zeker niet meer.

Dus ben je zo’n man die van deze versierexperts wil leren hoe je jouw dreamgirl aan de haak kan slaan? Denk dan nog maar even na voordat je al hun tips in de strijd gaat gooien. Want wil je werkelijk een vrouw die daar in trapt?

Lees ook:Dikkertjes beter in bed, minder goed in versieren
Lees ook:Relatiedipje? Slinger mekaar in een Tango!
Lees ook:De geheime technieken van het verleiden van vrouwen
Lees ook:De ware vinden met tips uit de wetenschap
Lees ook:Veel vrouwen hebben erotische fantasieën over een vriend van hun man

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Conferentie: hoe versier je een vrouw? (not!)

  1. thamara

    k Ben benieuwd wat hier voor reacties opkomen..*knipoog*

      /   Reply  / 
  2. thamara

    Trouwens..ik ben da knuffelblogje kwijt.. Dat stond toch hier Sill?
    Grrr…

      /   Reply  / 
  3. Sill

    @Thamara. Uhhh…knuffelblogje? Ben je niet in de war met iets anders? En zo nee…Refresh my memory please.

      /   Reply  / 
  4. Bliss

    Tsja, je hebt ‘t of je hebt ‘t nie hehe Zoiets kan je niet leren. De meeste mannen doen TE hard hun best bij versieren daarom zien ze er vaak lullig uit…eerst jezelf leren kennen en de rest komt vanzelf.

      /   Reply  / 
    1. Herman

      Bliss says” Tsja, je hebt ‘t of je hebt ‘t nie hehe Zoiets kan je niet leren. De meeste mannen doen TE hard hun best bij versieren daarom zien ze er vaak lullig uit…eerst jezelf leren kennen en de rest komt vanzelf.”

      Wat een wijze uitspraak. En dat jezelf leren kennen valt te leren. Maar niet met flirt truckjes! Check dit eens http://www.cupidoe.nl

        /   Reply  / 
  5. Peter

    Daar ben ik het helemaal mee eens. Ik ben een man en ik vind zo’n conferentie aanmatigend, betuttelend en absoluut niet nodig. Vrouwen zijn geen onbenaderbare aliens. Misschien is het een idee om ze als mens te zien en niet meteen in de houding te schieten als er een vrouw in de buurt komt. Zoals Bliss zegt: ken jezelf. Dan gaat de rest vanzelf.

      /   Reply  / 
  6. Peterw

    Menige ‘versier’ experts hebben niet in de gaten dat de meeste mannen en zelfs ook vrouwen onderhand kotsen van diezelfde versierexperts! En ik zal ook in het kort vertellen waarom dat zo is. Menige experts hebben zich bekwaamd
    om in diverse situaties een slim en doordacht antwoord te geven op dilemma’s waar mannen nog weleens tegenaan lopen als ze een vouw willen versieren. Die dilemma’s zijn echter ontstaan uit het feit dat de mannen zelf degene zijn die zich in veel te grote aantallen aan de vrouw menen te moeten presenteren. Dat komt natuurlijk weer door het van oudsher ingebakken idee dat ‘de man’ degene MOET zijn die een vrouw benadert en dat maakt dat de man erg veel kans loopt om bij voorbaat reeds overbodig te zijn!!! Egaal hoe galant hij is. Egaal hoe mooi hij is. Egaal wat het voor een expert is! Hij kan zich als de meest bekwame man profileren maar hij zal daarmee nooit het overvloed in aanbod kunnen weghalen! Hoogstens maakt hij zichzelf wat wijs dat hij deuren kan openen die anders gesloten waren gebleven!

    Daarnaast is er nog een belangrijk punt waar weer straal aan voorbij gegaan wordt! En dat is dat er een strategie toegepast wordt waarbij een vrouw niet of nauwelijks negatief of afwijzend KAN reageren! Met andere woorden is men zich wel bewust dat er nog ‘weleens’ op een negatieve manier gereageerd wordt (noodluik van de vrouw) waarvoor een ‘oplossing’ geboden wordt om dát te voorkomen. Maar men is zich niet bewust, dat door die ‘oplossing’ de ‘troonpositie’ van de vrouw alleen maar wordt versterkt en de man steeds meer gedresseerd en gefrustreerd raakt. De man moet stoppen om zich in overvloed aan te blijven bieden want de vrouwen zien vaak door de bomen het bos niet meer en kunnen geen keuze meer maken. Daardoor gaan zij ook afwijzender reageren waardoor mannen met het bekende probleem komen te zitten. Want daar zijn ook vaak mannen tussen die niet achter hun lid aanlopen!

    Mannen hebben dan ook alleen een cursus ‘beheersing’ nodig en geen ‘versiercursus’ want als de wil en noodzaak bij de vrouw ontbreekt omdat ze doorgaans toch weet dat er altijd wel een man zal zijn die zich aanbiedt, zal de vrouw altijd een manier vinden om een man af te wijzen. Desnoods met peperspray of een schop voor de schenen!
    Meer daarover; http://www.mvlife.nl/forum/topic.php?TopicId=4257

      /   Reply  / 
  7. peter

    Wat een bizarre site..en een bizarre conference.. Ik werd er lichtelijk niet goed van.

      /   Reply  / 
  8. Bjorn

    Ik snap het probleem bij de bovenstaande reacties niet.

    Nu heb ik een vraag aan de blog-schrijfster

    “Maak jij je op, met make-up”?

    Voordat je de deur uitgaat, draag je leuke kleren ofniet?

    Dit is precies hetzelfde, mannen zijn de weg kwijt in de maatschappij.

    Als ik jullie was zou ik eerst eens de bronnen onderzoeken, voordat jullie oordelen. Ik zelf zit al een tijdje in dit circuit en ik heb gezien hoezeer het levens kan veranderen.

      /   Reply  / 
  9. Oscar

    Voor de meeste mannen is het inderdaad erg moeilijk om toe te geven dat zij niet zo succesvol zijn in het versieren van vrouwen (een echte ego kwestie).

    Alleen de mannen die zich KWETSBAAR en OPEN kunnen opstellen zullen deze technieken en mindsets echt oppakken plus dat je doorzettingsvermogen moet hebben.

    De seminar ging niet over openingszinnen en technieken, het ging vooral over mindsets, overtuigingskracht en het herbouwen van een leven met meer vreugde, plezier en liefde.

    Als je jezelf ontwikkeld en jou leven zo leuk en interessant maakt, zul je een fantastisch self-image krijgen wat mega aantrekkelijk is voor vrouwen en dan speelt de zin ‘een vrouw die erin trapt’ totaal geen rol, omdat zij THE REAL DEAL krijgt!

    En ja mannen willen zeker een man die straalt van het zelfvertrouwen! De meeste mannen zijn alleen zo dom om alles wat vrouwen zeggen gelijk te geloven.

    WAT VROUWEN DENKEN TE WILLEN EN WAAR ZE DAADWERKELIJK OP REAGEREN ZIJN TWEE COMPLEET VERSCHILLENDE DINGEN.

      /   Reply  / 
  10. Pw

    Nou beste lezers, vul eens bij het commentaar van Oscar in plaats van het woord ‘man’, het woord ‘vrouw’ in! En als dan nog geen lichtje gaat branden dan weet je in ieder geval dat je je niet bewust bent hoezeer je bent gedresseerd! Pw

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>