De geheime technieken van het verleiden van vrouwen

“Mannen hebben vaak een verkeerd beeld van hoe ze vrouwen moeten benaderen”, zegt Jeremy Cimber (32) uit Antwerpen.

Het is zijn persoonlijke missie om daar wat aan te doen.

Al sinds enkele jaren heeft hij zich semiprofessioneel toegelegd op de kunst van het verleiden………..

“Noem het een hobby én een passie”, zegt Cimber. Voor rond de €10,- organiseert hij meetings met tips van de meester over hoe mannen op een feestje of een andere gelegenheid een gesprek kunnen aanknopen met een vrouw.

“Veel mannen weten niet dat er geheime technieken bestaan om vrouwen aan te spreken”, zegt Cimber. “Ze proberen vrouwen te verleiden door hen te vertellen dat ze mooie ogen hebben, bijvoorbeeld. Dat werkt niet. Zeker mooie vrouwen hebben zulke smoesjes al 1000 keer gehoord. Ze wimpelen je gemakkelijk af. Wees zelfzeker, maar niet té. En weet dat je het kunt leren.”

Dé beste truc bestaat erin de vrouw niet te laten merken dat je haar wilt, zegt Cimber. “Je kunt, bijvoorbeeld, naar haar toestappen met de vraag: ‘Ik heb je mening nodig. Wie liegt het vaakst: mannen of vrouwen? Ik had er met een vriendin een discussie over en we zijn er niet uitgeraakt.’ Zo geef je haar het gevoel dat het gesprek om jezelf draait en niet dat je haar per se wilt verleiden’, zegt Cimber.

“Je moet ze nieuwsgierig maken, ze prikkelen en maken dat zij geïnteresseerd raken in jou. Als dat niet lukt, is dat niet erg. Probeer het gewoon bij de volgende.”

Cimber geeft toe dat hij zelf geen geboren verleider is. “Dan zou het niet nodig geweest zijn dat ik me in dit thema verdiepte”, zegt Cimber. “Ik ben het levende bewijs dat je het kan leren.” Cimber heeft zelf geen vaste vriendin. “Ik geniet van het leven en het verleiden”, zegt hij. “Dat is trouwens een van de belangrijkste factoren van het spel: geniet ervan.

Wie nog wil leren verleiden: [email protected]

Lees ook:Slechts 1 op de 5 vrouwen zegt het als hun vriendin te dik wordt
Lees ook:Geen enkele man geeft zijn vrouw het cijfer 10
Lees ook:Wat bedoelt hij in godsnaam met dit sms’je?
Lees ook:De perfecte vrouw is een bruinharige verpleegster in een Mini Cooper
Lees ook:Waar mannen zich groen en geel aan ergeren bij vrouwen

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De geheime technieken van het verleiden van vrouwen

  1. guido colman

    waar kan ik data,s vinden voor die meetings?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>