Chinezen kunnen nu kindjes maken in sekskamers van het ziekenhuis

China heeft een probleem. Of liever gezegd: gaat nog een groter probleem krijgen. Er zijn te weinig nakomelingen om het gigantische land van genoeg geld te voorzien. Veel Chinezen hebben geen zin in een huwelijk en ook onvruchtbaarheid is aan de orde van de dag. Voorts heerst er ook nog steeds een taboe op seks.

Seksprofessor Peng Xiaohui vertelde over een stel dat hij behandelde. Het tweetal, die beiden een goede opleiding hadden genoten, werd niet zwanger omdat de man de navel van zijn vrouw aanzag voor haar vagina.

Om al deze problemen te ondervangen kunnen stellen nu seks hebben in speciaal daarvoor ingerichte sekskamers van een ziekenhuis……..

Het ziekenhuis van Wuhan is de eerste met deze VIP peeskamers. Die zijn geheel naar functie ingericht met aanpasbaar seksbed en bank, seksspeeltjes, seks oefenfilms en foto’s.

Met een druk op de knop kan de patiënt ook sexy zusteroutfits laten aanslepen. Volgens verschillende media is het ook mogelijk om experts uit te nodigen die dan de daad bestuderen en tips verschaffen.

Lees ook:Waarom verliezen vrouwen interesse in seks?
Lees ook:Blank lesbopaar krijgt door foutje donkere baby
Lees ook:Alleen van het eerste deel van sperma wordt een vrouw zwanger
Lees ook:Sekstips om een mooi kindje te maken
Lees ook:Geen ring, maar ringvinger afhakken als bewijs van trouw

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>