Geen ring, maar ringvinger afhakken als bewijs van trouw

Cleaver_RingNormaliter ga je als paar op je huwelijksdag gezellig uit eten, wellicht valt er voor haar nog een fijn glimmertje te scoren en voor hem veel zoete woorden en daarna keer je opnieuw verliefd huiswaarts.

Een Chinees paar eindigde bebloed op de Eerste Hulp van het ziekenhuis vanwege een rare weddenschap die te maken had met vreemdgaan en vingers afhakken……

Reeds bij het voorgerecht begon het gelazer. De man beschuldigde zijn vrouw ervan er een ander op na te houden. Zij op haar beurt werd woest en zei dat ze vermoedde dat hij zelf vreemd ging.

Om te laten zien dat er helemaal geen derden in het spel waren, zouden ze hun eigen ringvinger afhakken. De vrouw was als eerste aan de beurt: HAK!. Meteen daarna ging ze naar het ziekenhuis. Haar echtgenoot deed eveneens HAK!

Eenmaal bij het ziekenhuis, kon de bebloede kerel, die zich wel erg veel moed ingezopen had, zijn echtgenote niet vinden. Dat zorgde voor zo’n scène dat de politie erbij werd gehaald.

Het was de man blijkbaar niet gelukt zijn vinger af te hakken. Scheldend en tierend dreigde hij zijn klusje in het ziekenhuis alsnog af te maken. Of het paar na hun bloederige weddenschap nog bij elkaar is, is niet bekend. 10 porties saté kan zij niet meer bestellen.

Lees ook:Waarom de 4e vinger de (trouw-) ringvinger werd
Lees ook:De ringvinger van een man onthult zijn succes bij de vrouwen
Lees ook:Ringvinger verraadt ‘s mans libido (en nog veel meer)
Lees ook:‘Foute mannen herken je aan lange ringvinger’
Lees ook:Drentse probeerde ex-man te vergiftigen middels ‘lekker bakkie’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>