BIZAR: de ‘liefde’ van een vet-fetisjist en een ernstig obesitas-patiënte

FeederVrouwen met ernstige obesitas, hebben vaak een jeugd achter de rug met een traumatische ervaring, welke meestal seksueel van aard was.

Ze bouwen als het ware een pantser om zich heen om er voor te zorgen dat mannen niet meer naar hen kijken.

En dan zijn er de vet-fetisjisten. Deze mannen mesten meisjes, zoals varkens en ganzen, moddervet. Zelfs met behulp van trechtervoeding.

Het moge duidelijk zijn dat meisjes en vrouwen die dit laten gebeuren, ook een speciale achtergrond hebben. En dat mannen die hier op kicken bezig zijn hun zogenaamde ‘geliefde’ te vermoorden.

En zo is het cirkeltje dan vaak weer rond…..

Zo is er het verhaal van Tammy Jung. De 23-jarige wil voor haar ‘vriendje’ graag zo dik mogelijk worden en heeft daar alles voor over. Ze werkt elke dag zo’n 5000 calorieën naar binnen en laat zich zelfs voeren door middel van een trechter.

Tammy was ooit een slank meisje, maar besloot op een dag om het over een andere boeg te gooien. Sindsdien zit ze alleen nog maar binnen en eet ze de hele dag door.

“Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als nu. Niks kan mij nog stoppen in het verwezenlijken van mijn droom”, aldus Jung. “Ik weet dat het controversieel is, maar daar heeft niemand iets over te zeggen. Eten maakt mij gelukkig.”

Ze begint elke dag met een groot ontbijt, bestaande uit wafels, roomkaas, spek en worstjes. Vervolgens gaat ze naar McDonald’s voor een paar burgers. Tussendoor eet ze blokken kaas en als avondeten neemt ze vaak pizza of Mexicaans.

Haar toetje bestaat uit een shake van slagroom en een bak ijs. Haar vreemde fetish-vriend Johan voert haar het toetje door middel van een trechter. “De trechter dwingt mij om te eten, zelfs wanneer ik al helemaal vol zit van een hele dag eten.”

Op dit moment weegt Jung zo’n 105 kilo. Haar droom is om rond de 190 kilo te gaan wegen. Geloof mij: dit heeft niks met geluk of liefde te maken, maar is pure zinsbegoocheling en mishandeling. Op een bepaald moment zal Tammy namelijk sterven aan haar overgewicht en de talloze problemen die dat veroorzaakt.

Lees ook:Sexy of gestoord? Vrouw snoert taille in tot 40 cm!
Lees ook:Eten verdringt seks en het goede figuur van vrouwen
Lees ook:Zoenen
Lees ook:Weight Watchers: de 3e week gaat bijna in
Lees ook:Waar mannen van genieten bij vrouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>