Getransformeerde man vraagt getransfomeerde vrouw ten huwelijk

Sex-SwapDe Britse Felix Laws & Helen Morfitt hebben allebei een geslachtsverandering achter de rug.

Hij was een zij en kreeg kinderen en zij was een hij en kreeg ook kinderen.

De 56-jarige Helen werd geboren als de jongen Leslie. Felix werd 46 jaar geleden geboren als Katy.

Ze leerden elkaar in 2008 kennen in de havenstad Hull toen Felix een sessie van zelfhulpgroep voor transseksuelen bijwoonde die Helen organiseerde……….

“Transseksuelen krijgen met heel wat problemen te maken”, vertelt Helen, “zowel sociaal als psychologisch, ik wilde anderen helpen met mijn ervaringen. Voor mijn operatie 10 jaar terug ben ik 3 keer getrouwd en ik heb in totaal 8 kinderen als man geproduceerd.”

Daarmee probeerde hij (nu zij) te ontkennen wie ze echt was: een vrouw gevangen in een mannenlichaam. “Met 2 van mijn ex-partners ben ik nog steeds bevriend. Omdat het toen echt slecht gesteld was met mijn gezondheid heb ik aan mijn kinderen uitgelegd dat een geslachtsoperatie de enige manier was om beter te worden. Zij accepteerden dit vrij snel. Nu weet ik dat het echt is, want ik stap in het huwelijksbootje met het juiste geslacht.”

Felix wist als klein ‘meisje’ zijnde al dat ze eigenlijk een jongen was. “Mijn leeftijdsgenoten speelden met poppen en kinderwagens, maar ik wilde in bomen klimmen, voetbal spelen en mezelf smerig maken. In een poging om deze gevoelens te onderdrukken trouwde ik op mijn 21ste en baarde ik 2 zoons. Toen de oudste 12 was, heb ik besloten hun vader te verlaten omdat de drang om zelf man te zijn te groot werd. Mijn huisarts verwees me door naar de praatgroep van Helen en daar werd ik verliefd. In 2009 onderging ik de geslachtsoperatie en in 2011 heb ik haar ten huwelijk gevraagd.”

Helen besluit: “Het kan vreemd lijken voor buitenstaanders, maar wij voelen ons gewoon een man en een vrouw die verliefd zijn. We hebben veel meegemaakt de laatste jaren, maar nu hebben we elkaar gevonden en dat is wat telt.”

Lees ook:Belg ontdekt na bijna 20 jaar huwelijk dat zijn vrouw vroeger man was
Lees ook:Dochter Obama ten huwelijk gevraagd met 150 stuks vee
Lees ook:Waar Paasverhaal: 70-jaar getrouwd echtpaar sterft binnen 24 uur
Lees ook:Aziatisch sprookje
Lees ook:Bridget Jones III twittert en heeft kinderen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>