Huwelijksaanzoek

Mannen schijnen hun huwelijksaanzoek 4 maanden te laat te doen, aldus blijkt uit onderzoek. Het gemiddelde is na 2 jaar, 11 maanden en 8 dagen. Te laat dus, volgens de gemiddelde vrouw………….

Als de relatie voorbij de tweeënhalf jaar is verwacht de vrouw al snel een aanzoekje.

Mannen moeten dus iets slimmer zijn en hun liefje een paar maanden eerder ten huwelijk vragen. Dan maak je echt de blits. Het werkelijke huwelijk kun je dan altijd later laten plaatsvinden.

Vrouwen zijn zelfs geneigd om de relatie te verbreken als er niet binnen de hun gestelde verwachtingstermijn een huwelijksaanzoek wordt gedaan.En als de man dan het aanzoek heeft gedaan is de gemiddelde vrouw nog niet tevreden: het aanzoek is bijvoorbeeld niet romantisch genoeg.

Ze zijn ook niet te verlegen om dit aan de man kenbaar te maken. Hoe bedoel je een gegeven paard in de bek kijken? Waarom als vrouw niet het initiatief nemen en zelf een aanzoekje doen? Vrouwen blijken het immers beter te weten. Het gebeurt inderdaad, maar niet vaak: 1 op de 10 vrouwen neemt het heft zelf in handen. En hoor je de mannen dan nog zeuren dat het niet of misschien té romantisch was?

Lees ook:Bij gebrek aan gevraagd worden, doen steeds meer vrouwen huwelijksaanzoek zelf
Lees ook:Mannen gaan momenteel massaal op de knieën
Lees ook:Huwelijksaanzoek doen? There’s an app for that!
Lees ook:Vrouwen willen hun huwelijksaanzoek grootser en meeslepender
Lees ook:Per ongeluk gemaakte foto van huwelijksaanzoek is hit op internet

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huwelijksaanzoek

  1. Charlie

    Ik geloof wel dat een bepaald slag vrouwen inderdaad binnen een bepaald termijn een aanzoek verwachten, eisen maar is dat ergens ook niet een beetje lachwekkend en voer voor een komedie? Is een logisch vervolg dan ook niet dat binnen een bepaalde termijn kinderen, kleinkinderen etc plaatsvinden en als dat niet gebeurt de kleine belevingswereldjes instorten?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>