Vreemdganger valt in radio-uitzending live door de mand

man-showerEen man met een dubbelleven, is ‘en plein public’ door de mand gevallen toen hij werd gebeld door een radiostation om hem te feliciteren met zijn verjaardag…….

De echtgenote van een Kroaat had een radioprogramma gebeld in verband met de verjaardag van haar man. Het leek haar leuk als hij live in de uitzending zou worden gefeliciteerd.

Omdat de jarige op zakenreis was, belde dj Barbara Kolar met het hotel waar hij op dat moment verbleef. Daar nam echter ook een vrouw de telefoon op met de mededeling dat manlief onder de douche stond.

Toen Davor Ivanovic even later toch aan de telefoon kwam, meldde hij doodleuk dat dit zijn echtgenote was, terwijl zijn officiële vrouw Jasna bijna ontplofte aan de andere kant van de lijn.

Ondanks het dringende advies van de radiocrew vooral rustig te blijven, begon de vrouw te schelden en te tieren voor de microfoon. De man schreeuwde terug waarom ze hem dit aandeed, vanwege het feit dat ze samen kinderen hebben.

Lees ook:Over seksproblemen praten we niet met onze partner
Lees ook:Echte liefde? Vrouw draagt haar man, die zijn benen verloor in Afghanistan
Lees ook:Vrouw beboet nadat ze echtgenote van haar minnaar inlichtte
Lees ook:Betr(app)en op overspel?
Lees ook:Huiselijk geweld? BEL 0900-1.26.26.26

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>