Avontuurlijke eters blijven het slankste

KoreanGwisinSmulpapen worden vaak geassocieerd met dikke buiken en gezellige dikkerds.

Maar avontuurlijke eters, tegenwoordig ook wel ‘foodies’ genoemd, wegen minder en zijn gezonder dan traditionele eters…..

Zo blijkt uit onderzoek van Food and Brand Lab van de Cornell University in Ithaca (New York) onder 502 vrouwen van gemiddeld 28 jaar, waarover is gepubliceerd in het vakblad Obesity.

Mensen met een dynamische voedingsstijl wegen hebben niet alleen een lagere BMI, maar zijn ook socialer en organiseerden vaker dineetjes met vrienden.

Degenen die de meest uiteenlopende en bijzondere voedingsmiddelen nuttigen, zoals seitan, rundstong, kimchi, komijn en polenta, werden beoordeeld als gezondste eters en actiefste bewegers.

Als je van een gevarieerde voeding houdt en graag eens wat nieuws probeert, betekent dat dat je meer plezier hebt in het leven.

De resultaten zijn belangrijk voor mensen die willen afvallen, vooral voor vrouwen, omdat ze bewijzen dat het bevorderen van afwisseelnd eten een goede manier is om gewicht te verliezen of te handhaven zonder het gevoel te hebben beperkt te worden door een streng dieet.

Lees ook:Zijn lichaamstaal ondertiteld
Lees ook:Vrouwen mesten hun mannen bewust vet na de trouwdag
Lees ook:Baard laten staan levert veel gezondheidsvoordelen op. Voor mannen dan…
Lees ook:Ga op date naar een pizzeria en je weet meer
Lees ook:Het leger der dikke Nederlanders groeit door

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>