Zuidhollandse stellen hebben op vakantie meer seks dan thuis

LoveInTentHet zomervakantie-hoogseizoen is deze week volop losgebarsten en dat betekent dat veel Nederlandse gezinnen met de kinderen zijn kamperen.

68% gaat in elk geval naar Frankrijk en 34% zoekt de Italiaanse zon op……

Dit blijkt uit Het Nationale Campingonderzoek 2014 van Vacanceselect.

Meer dan 90% oriënteert zich via internet. Ook de mening en tips van vrienden en familie zijnbelangrijk (36%). In Zuid-Holland (42%) en Overijssel (44%) vinden ze dat zelfs het allerbelangrijkst.

De helft vindt het lastig om de juiste camping te kiezen door het grote aanbod. Gelukkig vindt bijna 90% het zoeken ernaar wel leuk.

De meeste stellen pakken de auto samen in (41%). In Brabant (40%), Overijssel (39%) en Zuid-Holland (46%) doen ze het liever ieder apart. Mannen pakken de auto vaker in (32%) dan vrouwen (9%). Vrouwen zorgen ervoor dat de koffer van hun man gevuld mee op vakantie gaat (39%). Voor het inpakken gebruikt 82% een checklist.

Onderweg heeft 57% van de stellen weleens ruzie met elkaar, met als vaakst gegeven reden de vermoeidheid (25%). Ook de gekozen route of het lezen van de kaart (20%) zorgt ondanks tomtommen nog steeds voor fricties.

Een kleine 60% van de Nederlanders zegt dat ze op vakantie niet vaker seks hebben dan thuis. Alleen mensen uit Zuid-Holland hebben beduidend vaker seks op andere plaatsen (53%). Ook sporten zij op vakantie (41%) meer dan andere Nederlanders.

Op vakantie gluurt 52% wel eens naar de buren. Daarvan geeft 15% de buurman of buurvrouw zelfs een bijnaam zoals ‘Fred Flinstone’ of ‘Ma Flodder’. De meesten hebben liever geen Nederlandse buren (58%) maar 35% vindt dat geen probleem.

Veel respondenten hebben mooie vakantiemomenten ingevuld, zoals samen een eerste reis maken. De meesten noemden het zien van genietende kinderen als mooiste vakantiemoment (16%). Bijna 2% heeft zijn partner zelfs ten huwelijk gevraagd op vakantie en 37% houdt vriendschappen over aan de kampeervakantie.

Lees ook:Ook in Overijssel kunnen we binnenkort lesbisch wandelen
Lees ook:Nederlanders vinden het zalig te roddelen over de buren
Lees ook:Na 4 maanden verkering op vakantie…
Lees ook:Vakantieweken zijn ideaal als oppepper voor ingedut seksleven
Lees ook:De mooiste studentes zitten in Groningen!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>