De mooiste studentes zitten in Groningen!

StudentsJeansAls u uw ogen de kost wilt geven en graag wilt genieten van vrouwelijk mooi én intelligent Nederland: niet naar Rotterdam, Amsterdam of Utrecht gaan.

Vergeet zelfs Maastricht.

Reis af naar het noorden, want in Groningen zitten de mooiste bollebozen-meiden van het land………….

Dat vinden althans de studenten zelf, zo ontdekte Studenten.nl door onderzoek onder 3600 studenten.

Ook studentes uit Zuid-Holland en Utrecht zijn erg mooi en staan op de 2e en 3e plaats, met beide 13% van de stemmers. Noord-Holland en Noord-Brabant scoorden elk 11%.

De studentes uit Groningen winnen in het onderzoek met een grote voorsprong. Maar liefst een kwart van de ondervaagden vindt dat de mooiste studentes van Nederland zijn.

Studerende vrouwen uit Drenthe, Flevoland en Zeeland worden door de ondervraagden als ‘niet mooi’ betiteld, slechts 1% koos voor deze provincies. Ook Overijssel en Friesland bungelen onderaan: maar 4% en 5% hebben hierop gestemd. Limburg en Gelderland zitten met 7% in de middelmooie nmoot.

Eerder dit jaar bleek ook dat de mooiste mannelijke studenten uit Groningen komen. Daar hebben veel ‘mooie’ bekende Nederlanders hun studie gevolgd, zoals Prins Maurits, Frits Sissing en Chris Zegers. Deze laatste is zelfs meerdere keren als lekkerste man van Nederland betiteld in de media.

Johanna Buutkamp van Studenten.nl concludeert: ”Het is zien en gezien worden, zowel voor mannelijke als vrouwelijke studenten, Groningen is een echte studentenstad”.

Lees ook:Spermabank selecteert studenten
Lees ook:In je studentenleven mag je de liefde en seks flink uitproberen
Lees ook:ONDERZOEK: mannen over het uiterlijk van vrouwen
Lees ook:Zo ziet de mooiste vrouw van Nederland eruit
Lees ook:Je kunt bij een vrouw aan haar neus zien of ze (veel) kinderen wil of niet

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>