Vrouwen vinden lengteverschil in relatie belangrijker dan mannen

RodStewardVrouwen geven nog steeds de voorkeur aan een man die langer is dan ze zelf zijn.

Zij vinden dat lengteverschil ook belangrijker dan de mannen zelf…….

Zo blijkt o.a. uit een analyse van 925 online contactadvertenties door de Rice University en de University of North Texas.

In de helft van de zoekprofielen van vrouwen werd vermeld dat alleen een man die langer is in aanmerking komt, terwijl slechts 13,5% van de mannen vermeldde dat hij alleen interesse heeft in een kleinere vrouw.

Bij het tweede deel van het onderzoek waren 54 mannen met een gemiddelde lengte van 1,75 meter en 131 vrouwen met een gemiddelde lengt van 1,62 meter betrokken.

Ze moesten een aantal vragen beantwoorden over hoe aantrekkelijk ze elkaar vonden en of ze met elkaar wilden afspreken. Hieruit bleek dat 55% van de vrouwen alleen met een langere man wilde daten.

Van de mannen vond 37% alleen een kleinere vrouw aantrekkelijk.

Het blijkt dat vrouwen zich vrouwelijker en meer beschermd voelen als ze een lagere man naast zich hebben. Mannen bleken niet zo vaak een reden te geven voor hun voorkeur voor een kleinere vrouw.

Onderzoek van vorig jaar toonde aan dat vrouwen het liefst een man hebben die 20 cm (!!) langer is en mannen gaan voor een vrouw die 7 cm kleiner is.

Illustratie: Rod Stewart zit er niet zo mee

Lees ook:Nederlandse mannen vaker obesitas dan de vrouwen
Lees ook:Met een portie geld en/of romantiek bent u als kleine man wel in beeld
Lees ook:Vrouwen hebben graag 20 cm langere man, mannen zelf vinden 7 cm zat
Lees ook:Nederlandse mannen en vrouwen de langsten ter wereld
Lees ook:Lange mannen zijn aantrekkelijker, omdat ze harder kunnen meppen

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vrouwen vinden lengteverschil in relatie belangrijker dan mannen

  1. Peter Mulder

    ja

      /   Reply  / 
  2. Peter Mulder

    Lang geleden had ik een kortstondige romance met een vrouw van 1.88. Zijzelf vertelde me dat ze als jong meisje een hormoonkuur had ondergaan omdat ze anders zelfs meer dan 2 meter lang zou zijn geworden. Verder was ze omstreeks haar 18e verkracht, en ze zei dat ze op kleinere mannen viel omdat dat haar en gevoel van macht gaf. Dus een soort cougar maar niet qua leeftijd maar qua lengte. Ik moest op mijn tenen gaan staan om haar te kussen; best wel apart eigenlijk. Helaas beëindigde zij de relatie, omdat… ja, waarom eigenlijk? Ze wilde het niet vertellen en als ik aandrong begon ze te schreeuwen. Een wasechte borderliner, besefte ik later.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>