Mannen hebben meer moeite met 40 worden dan vrouwen, terwijl ze hun uiterlijk zwaar overschatten

forties‘Trouw niet voor je 40 bent’. Of ‘Het leven begint bij 40…’ Vooral dat laatste valt niet in goede aarde bij de meeste mannen die 4 kruisjes achter hun naam kunnen zetten.

De generatie van nu heeft erg veel moeite met het bereiken van de mijlpaal en mannen hebben het daar nog stukken moeilijker mee dan vrouwen……….

Uit onderzoek van het Australische Newspoll blijkt dat mannen het vreselijk vinden om 40 jaar te worden, meldt De Telegraaf.

Volgens psychologe Meredith Fuller zijn carrièrestress, ontslagrondes en jongere collega’s die hen voorbijstreven een paar redenen waarom de kaap van 40 gevreesd wordt door de heren.

Ondanks bovenstaande vindt maar liefst 69% van de mannen én vrouwen dat ze er niet uitzien naar hun leeftijd. Eerder onderzoek wees al uit dat mannen in de 40 hun uiterlijk gruwelijk overschatten.

Lees ook:Zo ziet flirten op de werkvloer eruit!
Lees ook:Vrouwen en jongere vriendjes
Lees ook:Hoe vrouwen van nu flirten (met dank aan SATC)
Lees ook:Mannen en vrouwen kunnen elkaar de schuld geven van hun overgang
Lees ook:Getrouwde mannen werken harder en hebben hoger salaris dan singles

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>