Vrouwen en jongere vriendjes

“Wat leuk! Je hebt je moeder meegenomen!” Het zal je maar gezegd worden, als je voorgesteld wordt aan een collega van je nieuwe jonge vlam en diezelfde collega in de veronderstelling is dat je de moeder, of nog erger: oma bent van je vriend.

Een fractie van een seconde spookt het door je hoofd dat je die collega zijn hoofd eraf wil bijten. Hoe durft hij? Je bent toch die sexy, rijpere vrouw die veel van de wereld heeft gezien, maar wiens hoofd er zeker niet uitziet als een oude verkreukelde wereldkaart?

Een van de redenen waarom zo’n jonge godheid nog op je viel was toch ook net dat tikje meer cachet dat je had, in vergelijking met die jonge bakvissen?

Je hoort het steeds vaker dat een vrouw kiest voor een jongere man. Waarom is dat toch? En waarom vallen die jongere mannen op oudere vrouwen als ze ook voor de groene blaadjes kunnen gaan?

Volgens relatie-experts heeft de keuze van de jonge man voor de oudere vrouw te maken met het verzorgende aspect van deze vrouwen. Overeenkomstig met wat jonge vrouwen in oudere mannen zoeken: geborgenheid, macht, prestige etc.

Dat klinkt dus een beetje als een vervanging van de moeder. Of, om in psychologische termen te spreken: als een Oedipuscomplex. Volgens Wikipedia gaf in de 19e eeuw de psycholoog Sigmund Freud die naam aan de door seksualiteit bepaalde instinctieve erotische binding van het kind aan zijn ouders, waarbij met name de zoon zich aangetrokken voelt tot de moeder.

Houdt zo’n relatie dan wel stand, als deze alleen gebaseerd is op de instinctieve erotische binding aan een moederfiguur? Naar aanleiding van het artikel ‘Rijp en groen’ in het AD-magazine kwam onder meer een reactie van ene Tinus, die al meer dan 19 jaar getrouwd is met een 13 jaar oudere vrouw: “Als het om de sex gaat, dan heeft zo’n relatie niet al teveel toekomst, maar datzelfde geldt voor mensen van min of meer dezelfde leeftijd. Als er sprake is van ware liefde, dan kun je samen de wereld aan […] en dan maken die jaren verschil niet zoveel uit.”

Overigens is er een grens aan het leeftijdsverschil. In 2001 was van de Nederlandse huwelijken bij 1 op de 5 de man jonger dan de vrouw; een kwart daarvan was minstens 5 jaar ouder. Extremere leeftijdsverschillen komen minder vaak voor. In slechts 0,35% van de huwelijken is de vrouw meer dan 15 jaar ouder dan haar man.

Al met al wordt een relatie tussen een jongere man en oudere vrouw ~ondanks dat we in een vooruitstrevende en open maatschappij leven~ nog steeds minder geaccepteerd dan een oudere man met een heel wat jongere vrouw.

Geschreven door Melanie Vrauwdeunt

Lees ook:Mannen en vrouwen kunnen elkaar de schuld geven van hun overgang
Lees ook:Vader of zoon, met andere woorden: rijpe minnaar of toyboy?
Lees ook:Mannen 50+ moeten helemaal niet op een jongere vrouw gaan jagen
Lees ook:Vrouwen willen jongere minnaars!
Lees ook:We moeten maar wennen aan de oude bok met het groene blaadje!

facebook share facebook share

65 Reacties // Reageer

65 thoughts on “Vrouwen en jongere vriendjes

 1. Sandy

  Ik vind jongere mannen erg lekker en onbevangen, voor mij geen ouwe knakkers met hangbillen.

    /   Reply  / 
  1. anton

   hoi sandy ik zal me even voorsteleln ik ben anton 23 jaar 170 lang 65 kilo slank gespierd bl ogen single zoek een leuke oudere dame om relatie ee op te bouwen ik zou je graag verder leren kennen als je intresse heb ik echt wel in jou xxx groetjes anton

     /   Reply  / 
 2. Isabelle

  Op dit moment heb ik ruim een half jaar een relatie met een 17 jaar jongere man. Weliswaar nog op internet, we bellen, sms-en en mailen dagelijks. Binnenkort ga ik hem ontmoeten, hij woont op 7000 km afstand.
  Ooit had ik een paar jaar een relatie met een 20 jaar oudere man. Ik moet zeggen, dat ik het leeftijdsverschil niet merkte, hij was jong van geest en charmant.Het gaat n.l. gewoon om het “hart” en dat heeft niets met leeftijd te maken. Laat dat je uitgangspunt zijn en geniet van een “soulmate”

    /   Reply  / 
 3. Heiko

  Ik ben een jonge twintiger en op zoek naar een oudere vrouw die zich graag eens zou laten verwennen. [email protected].

    /   Reply  / 
  1. wirken gina

   en wat trekt je aan bij oudere

     /   Reply  / 
   1. dakota

    niets als je wilt

      /   Reply  / 
 4. Louis

  Is dit opeens een datingsite geworden? Heiko, ga naar een site waar je gewoon moet betalen. Hier praten we over relaties. En als je iemand zoekt, doe het dan op een subtiele manier. Sexy. Met goedgekozen woorden en niet deze flauwe mailadresjes. Geen mens kent meer de kunst van de liefde.

    /   Reply  / 
 5. Heiko

  De zon streelt zacht je verlangen

  op een warme zomernacht.

  Je droomt al van de winter

  omdat je dan heel dicht bij me mag.

  Zo beter?

    /   Reply  / 
 6. db

  Rijpere vrouwen zien er zo goed uit hou er gewoon van wil er nog steeds een goed verwennen

    /   Reply  / 
 7. Dating

  Op zich heel begrijpelijk dat dit voorkomt. Oudere vrouwen zijn vaak zeer levenslustig en hebben geen zin om thuis op de bank te zitten met een of andere saaie piet. Jonge mannen vinden het vaak leuk om een vrouw met ervaring te hebben.
  Op floxtar.com zien we dit zelfs met grote regelmaat gebeuren!

    /   Reply  / 
 8. Lunamas

  Heeft zo zijn voordelen maar ook nadelen. Heb je constant het gevoel dat je aan het opvoeden bent als je een opmerking plaatst cq advies geeft.
  Verder is het nog steeds zo dat oudere mannen met een jongere vrouw door de maatschappij wel geaccepteerd worden en dat er andersom heel achterbaks lullig overgedaan wordt

    /   Reply  / 
 9. Michel

  Ik val ook op oudere vrouwen, intresse? [email protected] 3x md is het.

    /   Reply  / 
 10. johan

  Op een oude fiets moet je het leren zeggen ze toch…:-)

    /   Reply  / 
 11. Blondie

  Ik ben een vrouw van 39,maar wordt bijna altijd zeker tien jaar jonger geschat,mijn vriend is 19..bijna 20…
  In dat jaar zijn we wel tegen moeilijkheden aangelopen,maar of dat direct met het leeftijdsverschil te maken heeft…hij is van een heel ander soort gezin dan ik,hij is enig kind,ik kom uit een gezin van vier,hij is nogal verwend,vooral in materieel opzicht,hij is acteur in opleiding,dat maakt hem volwassener dan zijn leeftijdsgenoten,we wonen niet samen,en dat zie ik voorlopig ook niet gebeuren,hij woont zelfs nog thuis…seksueel kan ik me niets beters indenken,ik ben als vrouw op mijn “piek” hij ook,verder kan ik erg met hem lachen,hij is gewoon fris,ondernemend,energiek,en natuurlijk lichamelijk heel aantrekkelijk,ik ga niet liegen,het is wel een lekker jong lichaam…we genieten van elkaar,en op dit moment,na enige obstakels,gaat het goed,zolang ik hem genoeg “lucht” geef…over de toekomst wil ik niet teveel nadenken,ik heb er wel een relatie van een paar jaar voor “opgegeven”,dus…

    /   Reply  / 
  1. Hanna

   Ik ben redacteur bij een programma op Nederland 3 en wij zijn bezig met een aflevering over extreem leeftijdsverschil. ( Het liefst een jongere man/vriend.)

   Misschien kunnen we even wat berichtjes uitwisselen?

   Vriendelijke groet,
   Hanna

     /   Reply  / 
  2. Suzanne BNN

   Hallo Zoey,

   Hallo Blondie,

   Ik zie dat je jouw bericht in 2010 geplaatst hebt en ik heb geen idee of je nu nog steeds een relatie hebt met dezelfde vriend, maar als dat zo is zou ik heel graag met je in contact komen voor het tv-programma Je Zal Het Maar Zijn van Sophie Hilbrand. Daarin willen wij namelijk een aflevering wijden aan liefdesrelaties waarin een groot leeftijdsverschil een rol speelt. Zou je het leuk vinden om hier meer over te horen van me? Dan hoor ik graag van je! Je kunt me mailen op [email protected].

   Groetjes,

   Suzanne
   Redactie BNN

     /   Reply  / 
 12. douchi

  Was 49 jaar toen ik mijn vriend van 33 leerden kennen.Mijn kinderen,ouders en familie hebben er absoluut helemaal geen problemen mee.Maar dan………de buitenwereld,jeetje,dat is vechten tegen de bierkaai.Dus daar beginnen we maar niet meer aan,is schijnbaar toch niet uit te leggen.(tja,ik heet nu eenmaal geen madonna of joan collins)We hebben wel grandioos samen 3 dagen lang in een pretpark mijn vijftigste verjaardag gevierd ons niet storend aan verbaasde en vragende blikken.Voor geen goud wil ik hem ruilen tegen oud,en hij niet tegen jong.We zijn super gelukkig samen en……..willen dat graag zo houden.

    /   Reply  / 
  1. Suzanne BNN

   Hallo Zoey,

   Hallo Douchi,

   Het is alweer enige tijd geleden dat je je reactie hebt geplaatst, maar ik zou heel graag met je in contact komen voor het tv-programma Je Zal Het Maar Zijn van Sophie Hilbrand, waarin wij een aflevering willen wijden aan liefdesrelaties waarin een groot leeftijdsverschil een rol speelt. Zou je het leuk vinden om hier meer over te horen van me? Dan hoor ik graag van je! Je kunt me mailen op [email protected].

   Groetjes,

   Suzanne
   Redactie BNN

     /   Reply  / 
 13. Peter

  Ik ben 24 en heb een relatie met een vrouwvan 47.
  De meesten schatten haar in de 30.
  We hadden in begin shrik voor de reacties van de buitenwereld.
  Maar ik denk dat het bijzonderste is dat we samen gelukkig zijn.
  Achter zo een relatie vraag je niet….
  Dat overkomt jou gewoon.

    /   Reply  / 
  1. Esley

   Beste Peter,

   Voor een artikel in het weekblad Libelle ben ik op zoek naar een dame tussen 40 en 55 jaar, wiens partner 20 jaar jonger is, en wie het leuk vindt haar verhaal aan Libelle te vertellen. Ze zal worden geïnterviewd, en professioneel gefotografeerd.
   Heel graag zou ik met je partner in contact komen. Als ze interesse heeft kan ze me een mail sturen ([email protected]).

   Ik hoop van jullie te horen!
   Hartelijke groet

     /   Reply  / 
 14. douchi

  heftig 24/47..ik dacht dat ik het al bont maakte,hahaha.super dat je er gelukkig mee bent,enne die buitenwereld…gewoon dikke shit aan hebben,de mensen zoeken toch altijd wel iets om hun zelf negative gevoelens op af te reageren…waren ze zelf maar zo gelukkig,dan hadden ze daar geen zin en tijd voor. geniet ervan,het leven is al zo kort. grt douchi.

    /   Reply  / 
 15. graziella

  ik ben al gelukkig samen al 10 jaar met en man die 12 jaar jonger dan ik is.En zo te zien zijn we nog steeds verlieft op elkaar,tijd is voorbij gevlogen dat wij niet eens merken.Ik hou van jong omdat geen bagage hebben als ex vrouw en kinderen,plus al die kosten dat ze brengen.Hij is volledig zelfstandig en houd zijn leven zelf in orde.We houden veel van reisen en uit gaan.Oudere manen vanaf 45 jaar zijn meer op zoek naar huishoudelijkheid,plus (mijn ervaring) zijn erg jaleurs,ze zoeken meer en huishoudsteren.Ze zeggen vaak dat met en jong man kan niet goed praten,dit is ook een grote onzin,mijn vriend is mr in de rechten,is politiek actief, en doet veel aan vrijwillige werk,heeft ernaast nog 2 hobbies.4avond per week houden wij voor ons diengen, 3 avonden zijn helemaal voor ons.Ideaal.Ik ben zijn moeder niet, zijn ouders hebben hem prima opgevoed,en ik heb geen kinder wens.We passen gewoon zeer goed bij elkaar,allen toevallig ik ben 43 jaar en hij 31.

    /   Reply  / 
  1. sissy

   Helemaal mee eens.Geen gedonder met(ook bij mij niet)een x en kinderen.Geen gehang op de bank zoals met een oudere man,maar gewoon leuke dingen doen.Heerlijk een jonge man.En inderdaad,ook ik ben zijn moeder en huishoudster niet,hij is zeer zelfstandig en heeft mij niet nodig voor zijn wasje,strijken en koken,dat kan hij kan allemaal zelf.
   We hebben het dan ook zeer leuk en gezellig samen.En hopelijk nog zeer lang.
   groetjes en nog veel geluk samen.

     /   Reply  / 
  2. Hester de Waard

   Hoi Graziella!

   Ik zoek leuke vrouwen met een jonge man voor een interview en fotoreportage in een glossy. Zie jij dat misschien zitten? Laat het mij weten op [email protected].

   Groet! Hester

     /   Reply  / 
  3. marjolein

   Hoi Graziella,

   Wat fijn dat het zo goed gaat tussen jullie!

   Voor een artikel in een maandblad ben ik op zoek naar stellen waarbij de vrouw beduidend ouder is dan haar man. Zouden jullie het leuk vinden om jullie succesverhaal aan mij te vertellen? Jullie zullen worden geinterviewd en professioneel worden gefotografeerd.
   Ik hoop van harte op jullie medewerking! Ik ben per mail te bereiken via [email protected]

   Groetjes Marjolein (freelance journalist)

     /   Reply  / 
 16. m.hogendoorn

  Ik wens alle stellen die happy met elkaar zijn nog vele goede jaren. Leeftijd is een getal. Wat mij wel aan het denken zet bij een groot leeftijdsverschil is het onvermijdelijke naderende einde van elk mens.Maar goed er overlijden ook zeer jonge mensen dus zelfs deze overdenking is geen reden jaren zeer gelukkig met elkaar te zijn.

  Mensen veel geluk gewenst.

    /   Reply  / 
 17. Justme1959

  Hey
  Ik ben een gescheiden vrouw van 52. Ik zit met een vreselijk dilemma. Ik leerde iemand kennen die 22 jaar jonger is dan ik. Hij maakt gevoelens bij mij los die ik dacht nooit meer te kunnen voelen. Hij blijft me meevragen, vraagt afspraakjes. Ik durf er helemaal niet op in te gaan. Hij weet mijn ouderdom en zegt te vallen op rijpere vrouwen. Ik lig er nu al een paar nachten van wakker. Aan de ene kant zou ik er willen op ingaan, aan de andere kant verdient hij om te gaan met jongere vrouwen. Ik ben radeloos. Na enig opzoekwerk kwam ik hier terecht en wou dit gewoon even delen met iemand. Ik durf er met niemand anders over spreken.

    /   Reply  / 
  1. mary-an

   Ik weet precies wat je bedoelt, ik hb n.l. hetzelfde meegemaakt ik 54, hij 34. Ik heb er ook nachten van wakker gelegen, wat zou mijn omgeving hiervan vinden? Maar dat gaat over, er komt een moment dat je er voor gaat en het niet uit maakt wat een ander er van vindt. Na 3 jaar moet ik wel bekennen dat ik heb gemerkt dat ik wel steeds de bevestiging wil dat hij echt van mij houdt en ik begin steeds meer te denken aan later als ik b.v. 74 en hij 54 is.
   Maar wie dan leeft, die dan zorgt zullen we maar zeggen. Geniet van het moment!
   Veel geluk, Mary

     /   Reply  / 
   1. Machteld

    Hai Mary,

    Voor een nieuw tv programma waarin een ode wordt gebracht aan de liefde ben ik op zoek naar inspirerende verhalen. Heel graag zouden we ook aandacht besteden aan relaties waarbij de vrouw een stuk ouder is dan de man. Het zou mooi zijn te kunnen laten zien dat , tegen alle vooroordelen in, ook zo´n liefde krachtig en volwaardig ´midden in het leven´ kan staan!
    Ik zou heel graag met je in contact komen om je verhaal te horen. Als je wilt kun je mij mailen op [email protected] .
    groeten, Machteld.

      /   Reply  / 
 18. fiesta

  ik kwam het weekend thuis met een hele mooie oudere vrouw ..
  zelf 21 dus smorgens toch maar eens naar haar leeftijd gevraagt haha
  bleek ze 20 jaar ouder te zijn
  dus ben nu toch wel benieuwt hoe dat zit met relatie’s met leeftijds verschil.. en ervaringe van andren met zo een verschil.

  ik weet wel het leeftijds verschil daar voel je nix van !

    /   Reply  / 
 19. ari

  ik goed uitziende jongeman 28 zoekt een oudere vrouw van 35 tot 65 jaar voor een serieuse relatie mee op te bouwen.als u meer wilt weten dan kunt u mij mailen op [email protected]

    /   Reply  / 
 20. marja

  ik ben 14 jaar alleen geweest ,en echt alleen en dat terwijl ik (zoals iedereen zegt ) een moie vrouw ben die altijd 10 tot 15 jaar jonger word geschat .
  Ik kon niets met mannen van mijn leeftijd tot ik op mijn huidige man viel die 17 jaar jonger is dan ik .
  We zijn nu 5 jaar diep gelukkig samen en beiden voelen we het leeftijdsverschil niet en hebben het nog nooit gevoeld .
  Ik begrijp nu dat ik op jonger val en waarom ,niet op het jonge lichaam of uiterlijk ,maar omdat ik heel jong van geest ben gebleven en helemaal niets zag of kon vinden in mannen van mijn leeftijd ( nu 57 jaar ) die mij konden bieden waar ik naar op zoek was .
  de mannen van mijn leeftijd lijken wel uitgeblust ?
  Ze hebben het allemaal al emaakt ?vinden ze ,,ze zoeken naar een vrouw met dezelfde uitgebluste instelling ?
  werken ,thuiskomen ,dutje op de bank ,samen eten ,tv kijken,soms naar de klaverjasclubje of de brei en haakclub,grijs worden en er niets aan doen ,buikje krijgen en er niets aan doen ,zondags standaard de auto wassen ,klagen over pijntjes en ouderdomskwaaltjes ? elke zomer naar de camping of tuinhuisje in eigen land ,met soms een uitspatting van twee weken naar Spanje of Portugal om te bezien of men daar kan overwinteren.etc etc etc .
  Het doet mij aan mijn ouders van 84 en 85 denken en ik krijg een gevoel bij mannen van mijn leeftijd of ik een date/relatie met mijn vader/opa heb .

  Ik ben ongelovelijk blij met mijn man ,en niet omdat hij 17 jaar jonger is dan ikzelf ,maar omdat hij dezelfde gedachten,instelling en intresses in het leven hebt dan ik .
  We waren op de eerste blik verliefs op elkaar en zijn dat nog steeds .
  Wat ik hier lees is dat mannen die op oudere vrouwen vallen dat doen voor de verzorging /oedipuscomplex?
  daar ben ik het niet mee eens ,want mijn man draagt mij op handen , verzorgt mij met ontbijt op bed ,de huishouding massage ..en doet alles voor mij omdat ik een spierziekte heb en niet alles meer kan .
  Dus oedipuscomplex?
  Bij ons is het gewoon ,liefde op het eerste gezicht ,,leeftijd hebben we niet aan elkaar gevraagd ,omdat leeftijd maar een getal is .
  liefde is kostbaar en wij hebben voor de liefde gekozen .
  nu 2012 kijkt men nog steeds ( erg burgelijk ) naar leeftijdsverschillen en heeft daar een oordeel en mening over ,erg burgelijk en primitief .
  Wat heeft leeftijdsverschil met liefde voor elkaar te maken ?
  Het is blijkbaar een nieuw fenomeen dat jongere mannen en oudere vrouwen voor elkaar durven te kiezen en uit de kast komen zonder bang te zijn wat de mensen door hun bekrompenheid over hun zeggen .
  het zal nog wel even duren voor dat iedereen dit normaal begint te vinden en zich niet onnodig druk maakt om een leeftijdsverschil ?
  Trouwens ,,,wat gaat het een ander aan ?
  de een valt op mannen ,de ander op vrouwen ,die op blank ,die op donker , die op dun met kleine borsten ,die op dik met grote borsten die op gehandicapt ,die op jonger ,en die op ouder ,we mogen toch zeker wel onsze eigen keus bepalen ?
  dat er mensen zijn die daar weer een etiket aan plakken ?jaaaaaaaaaa die mensen zullen er altijd zijn en eraltijd blijven ,ik denk dat het of heel domme mensen zijn ,of heel bange mensen zijn ,of heel burgelijke types zijn ,,kortom denk ik dat het zoie zo mensen zijn die overal een punt van kunnen maken zodat ze Zelf buiten schot blijven zodat ze niet oppvallen voor hun aparte manier van leven .
  Het is de aandacht afleiden van jezelf als je een oordeel over anderen hebt .
  Ik wens een ieder ,man of vrouw een gelukkige en fijne relatie ,ongeacht afkomst ,leeftijd .geloof of geslacht ,en ik voel mij fijn dat i dit bericht hebt kunnen plaatsen .
  warme groet van mij xxx

    /   Reply  / 
  1. marjolein

   Hoi Marja,

   Dapper, maar ook zeker goed dat je zo openhartig over je relatoe durft te zijn.
   Ik ben redacteur en bezig met een reportage over stellen waarbij de vrouw beduidend ouder is dan haar partner.
   Ik zou heel graag jullie willen portretteren!
   Zouden jullie mee willen werken?

   Groetjes Marjolein

     /   Reply  / 
  2. Zoey

   Hoi Marja,

   Dank je voor je openhartige verhaal. Sinds een paar maanden heb ik een relatie met een man die 14 jaar jonger is dan ik (41). Ik herken veel in wat je geschreven hebt en merk dat wat mij betreft ‘verstand-en-gevoel’ steeds dichter tot elkaar komen en ik niet meer bij het leeftijdsverschil stilsta, tenzij ‘anderen’ me daarmee confronteren. En dan nog… ik hou van die man, hij van mij en dáár gaat het om. Leeftijd is maar een getal, zolang je communiceert met elkaar, echt naar elkaar luistert en ieder in zijn/haar waarde laat, hoef je alleen nog maar te genieten. Volg je hart, Carpe Diem.

   Ik wens iedereen veel geluk, oprechte liefde en harmonie toe.
   Zoey.

     /   Reply  / 
   1. Suzanne BNN

    Hallo Zoey,

    Ik zou heel graag met je in contact komen voor het tv-programma Je Zal Het Maar Zijn van Sophie Hilbrand, waarin wij een aflevering willen wijden aan liefdesrelaties waarin een groot leeftijdsverschil een rol speelt. Zou je het leuk vinden om hier meer over te horen van me? Dan hoor ik graag van je! Je kunt me mailen op [email protected].

    Groetjes,

    Suzanne
    Redactie BNN

      /   Reply  / 
 21. Troeltje

  Tja,alsof het zo moet zijn dat ik dit lees! Ik val ook niet op mannen die ouder zijn dan ik.
  Ik tref het ook niet, want of oudere mannen of juist hele jonge vinden mij leuk.
  Ik ben een beetje bang dat het is voor zo lang het duurt en dat wil ik niet, alhoewel je nooit weet hoe lang iets duurt.

  Zijn jullie niet bang dat ze strak toch verder willen en aan kinderen willen??

    /   Reply  / 
 22. Troeltje

  O ja Marja, lekker genieten en laat de wereld maar kletsen, het is toch nooit goed.

    /   Reply  / 
 23. Liefje

  mijn vriend is 24, ik ben net 52 en ondanks ons leeftijdsverschil zijn we heel gelukkig samen en genieten allebei met volle teugen van elkaar.

    /   Reply  / 
  1. Paul

   hij lekker,en jj kunt lekker voor hem koken.Goedkope moder en zoon relatie.dat zal nog wat worden dan.Hij 50 en ik 78 whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

     /   Reply  / 
   1. marjolein

    Hoi Liefje,

    Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat tussen jullie!

    Voor een artikel in een maandblad ben ik op zoek naar stellen waarbij de dame beduidend ouder is dan haar partner (tenminste 10 jaar) Zouden jullie het leuk vinden om jullie verhaal aan mij te vertellen? Jullie worden geïnterviewd, en professioneel gefotografeerd.
    Ik hoop van harte op jullie medewerking!

    Mijn email is [email protected].

    Groetjes Marjolein (freelance journalist)

      /   Reply  / 
  2. Paul

   kun je mooi eitjes bakken voor je vriendje en lekker schoonmaken .Maar mocht jj 85 jaar worden dan is je vriendje nog maar 57 jaar en dan gaat je vriendje echt niet voor jou schoonmaken ….dan is je vriendje al lang vertrokken………wedden om een goede fles wijn . Mensen met dit soort leeftijds verschil hebben het Paly Syndroom

     /   Reply  / 
   1. liefje

    Paul, jij hebt geen idee waarover je praat dus hou aub je bek.
    Wij hebben geen moeder-zoon relatie, verre van en we respecteren elkaar. Maar ja, waarschijnlijk ben jij zo’n gefrustreerde flikker die niet aan een vrouw geraakt en dan mensen die wel gelukkig zijn belachelijk wil maken, kwestie van niet te moeten inzien wat voor een sukkel je zelf bent. Hou gewoon die vieze bek en kruip ergens in een hol en blijf daar voor eeuwig zitten, sul die je bent

      /   Reply  / 
  3. Suzanne BNN

   Hallo Liefje,

   Ik zie dat je je reactie alweer enige tijd geleden hebt geplaatst, maar voor het tv-programma Je Zal Het Maar Zijn met Sophie Hilbrand zou ik heel graag in contact met je komen, omdat we een aflevering willen wijden aan liefdesrelaties waarin een groot leeftijdsverschil een rol speelt. Zou je misschien contact met me willen opnemen via [email protected] als je ervoor openstaat om hier meer over te horen? Ik hoor heel graag van je!

   Groet, Suzanne

     /   Reply  / 
 24. Pingback: KIJKTIP: Jonge mannen die van oude vrouwen houden | Relatie

 25. mike

  ik ben 19 jaar zoek en oudere vrouw leeftijd maakt niet uit 0611788062

    /   Reply  / 
  1. Paul

   mike ,ik ken nog een eenzame mevrouw van tachtig jaar,ze is miljonair ,,,,is dat wat voor jou .

     /   Reply  / 
 26. Paul

  wilt u meer informatie over uw fuck leven ,wacht maar als u weer dood bent ,dan komt alles vanzelf weer terug als een harde film

    /   Reply  / 
  1. Edith

   Jij bent ECHT zwar gefrustreerd hahahhahhaa nu nog steeds zeker???
   Mss wordt het tijd jullie eens in te leven in de vrouwen van je leeftijd want dat doen jullie niet, broeken tot de oksel, liefst op de bank hangen,doe maar gewoon!! Nou wij willen leven!

     /   Reply  / 
 27. Hendrik

  Hoi, oudere vrouwen, 50 tot 60 jaar. ben zelf 49, en vooral op zoek naar vrouwen die wat ouder zijn, omdat niet alles meer “” moet”", maar er veel mag……..omgeving Gelderland

    /   Reply  / 
 28. Chrissy

  Ik ben verliefd op een 24 jaar jonger man ken hem nu 2 maanden en voelt heel goed.In het begin was het leuk kletsen maar werdt steeds intiemer. In het begin dacht ik kan dit wel iets worden is toch 24 jaar verschil.Was eerst bang voor de buiten wereld maar is wel mijn leven.

    /   Reply  / 
  1. Linde

   Beste Chrissy,

   Ik schrijf op dit moment voor een tijdschrift (waarvan ik de naam hier liever niet noem, maar je graag vertel via mail) over seksuologie. Hiervoor wil ik een artikel schrijven over vrouwen die een relatie hebben met een jongere jongen. Heel graag zou ik je hierover eens willen spreken. Zou je mij eens willen mailen naar [email protected]? Ik hoor heel graag van je!

   Groet,
   Linde
   p.s. Uiteraard kan alles anoniem zo je wilt.

     /   Reply  / 
 29. JoMi

  Ik heb eind vorig jaar tijdens een avondje gezellig stappen met een vriendin een ontzettend leuke jongen leren kennen. En hij is 10 jaar jonger dan dat ik ben. Normaal gesproken zou alleen dat al een reden voor mij zijn geweest om het bij een gezellig praatje te houden maar meer ook niet. Maar al vanaf het eerste oogcontact was ik verkocht. En toen we aan de praat raakten, wist ik direct dat ik op hem verliefd zou gaan worden. Head over heals! En hoe ik ook mijn best deed om het niet te worden, het lukte niet. Ik heb bewust afstand proberen te houden vanwege het taboe wat hier nog steeds over bestaat, maar ik ben er inmiddels wel achter dat dit niet werkt. En ik wil het ook niet meer. Ik ben knettergek op hem en het is wederzijds. En omdat hij qua uiterlijk ouder lijkt en ik jonger schat iedereen ons even oud. En worden we derhalve niet raar aangekeken. We passen perfect bij elkaar. Hij is ook een stuk volwassener dan de meeste mannen van zijn leeftijd. Volgens mij is het meest belangrijke hierin: als je elkaar intens gelukkig maakt en je doet er niemand pijn mee, laat dan niemand dat geluk in de weg staan!

    /   Reply  / 
 30. nicolas

  K ben 17 en mijn vriendin is 34 en heeft al een kind het enigste wat k belangerijk vind is dat je er voor gaad we heben ook al overdreven reacties gehad maar we zijn nogaltijd same het gaat om wat je voelt voor elkaar niet wat ander zege

    /   Reply  / 
 31. Bram

  Ik ben 27 jaar en had een relatie met een vrouw die 10 jaar ouder was, en ik vond dat heel fijn. Helaas is dat uitgegaan maar natuurlijk zou ik het fijn vinden, om weer een relatie aan te gaan met een vrouw die ouder is dan mij.

  Bram

    /   Reply  / 
 32. vink

  Wat zou mij dat nu intresseren wat andere mensen daar over denken .Zelf heb ik ook een relatie met een oudere vrouw die er beter uit ziet dan die jongere exemplaren al 15 jaar zeer gelukkig

    /   Reply  / 
 33. Sander

  Hoi dames. Ik ben een hard werkende jongen van 22. Blauwe ogen en kort haar.
  Beetje sportief lichaam. Maar ik ben opzoek naar een leuke vrouw om zo af en toe even lekker te verwennen en vervend worden. Ik heb een auto dus kan overal komen. Hoop dat een leuke dame reageert.
  [email protected]

    /   Reply  / 
 34. Hans

  Hallo leuke vrouwen,

  Ik ben een goed verzorgde, sportieve, slanke, niet onaantrekkelijke, single man van 42 jaar. Ik zoek een verzorgde vrouw voor leuke, spannende uren. Het is wel een must dat je single bent. Voel jij je aangetrokken tot deze spanning en zoek je een prettig contact met wel de lusten, maar niet de lasten van een relatie?

  Heb jij wel vaker gedacht: stiekem wil ik dit eigenlijk wel, maar ik weet geen leuke man hiervoor? Welnu, hier ben ik! Het is spannend om dit te doen, maar ik stel je op je gemak en ben heel relaxed in de omgang, je zult zien dat het superleuk kan zijn! Stuur mij gerust een reactie waarin jij jezelf voorstelt, hoe jij eruit ziet en hoe jij de invulling van een leuke afspraak ziet. Graag zie ik iets later ook jouw foto’s, die van mij krijg je uiteraard ook.

  Ik kan jou bij mij thuis ontvangen, verzorg jou goed, zorg voor een lekker hapje en drankje, maar heb verder geen financiële bedoelingen. Wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort!

  Groeten,

  Hans

    /   Reply  / 
  1. Hans

   Hallo leuke vrouwen,

   Ik ben een goed verzorgde, sportieve, slanke, niet onaantrekkelijke, single man van 42 jaar. Ik zoek een verzorgde vrouw voor leuke, spannende uren. Het is wel een must dat je single bent. Voel jij je aangetrokken tot deze spanning en zoek je een prettig contact met wel de lusten, maar niet de lasten van een relatie?

   Heb jij wel vaker gedacht: stiekem wil ik dit eigenlijk wel, maar ik weet geen leuke man hiervoor? Welnu, hier ben ik! Het is spannend om dit te doen, maar ik stel je op je gemak en ben heel relaxed in de omgang, je zult zien dat het superleuk kan zijn! Stuur mij gerust een reactie waarin jij jezelf voorstelt, hoe jij eruit ziet en hoe jij de invulling van een leuke afspraak ziet. Graag zie ik iets later ook jouw foto’s, die van mij krijg je uiteraard ook.

   Ik kan jou bij mij thuis ontvangen, verzorg jou goed, zorg voor een lekker hapje en drankje, maar heb verder geen financiële bedoelingen. Wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort!

   Groeten,

   Hans
   ([email protected])

     /   Reply  / 
 35. sorin

  I want to meet mature woman for intimate relationships

  Ik wil kennismaken rijpe vrouw voor intieme relaties

  [email protected]

    /   Reply  / 
 36. Hans

  Hallo!

  Ben jij opzoek naar spannend plezier en zoek je een heel prettig en discreet contact met wel de lusten, maar niet de lasten van een relatie? Een man bij wie je na je werk of in het weekend langs kan komen, die jou kan geven wat jij graag wilt?

  Ik ben een goed verzorgde, sportieve, slanke, niet onaantrekkelijke, single man van 43 jaar. Ik ben 1.98m lang, 90 kg, heb donkerblond haar en blauwe ogen. Ik zoek een verzorgde vrouw voor leuke, spannende uren.

  Heb jij wel vaker gedacht: ik heb zin om heerlijk verwend te worden, maar ik weet geen leuke man waar ik vlot mee kan afspreken? Stuur mij dan gerust eens een bericht waarin je jezelf voorstelt, hoe je er ongeveer uit ziet en hoe je de invulling van een leuke afspraak graag ziet. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk.

  Ik kan jou bijvoorbeeld bij mij thuis ontmoeten en zorg dan voor een lekker hapje en drankje. Dus, wat zou jij graag willen? Vertel het mij en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort!

  Groeten,

  Hans

    /   Reply  / 
  1. sorin

   you are woman ?

     /   Reply  / 
   1. Hans

    No, i am looking for a woman……

      /   Reply  / 
 37. Hans

  Hallo!

  Zijn er vrouwen die zin hebben om heerlijk bevredigd te worden door een sexy man van 43 jaar?
  Stuur mij dan even een bericht op:

  [email protected]

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>