Zaaddodende modetrends

We hebben er hier op relatie.blog vaker over geschreven: mode wordt veelal bedacht en ontworpen door vrouwen en homo’s.

Soms lijkt het ook wel of vrouwen zich aankleden voor hun sexegenotes, want heteromannen vinden vaak hele andere dingen leuk.

En dan hebben we het nog niet eens over sexy eruit zien……….

Het Britse ‘The Telegraph’ deed onderzoek onder mannen naar vrouwenmode die zij echt verafschuwen.

Oftewel: de zaadodende kleding top tien. (Waarvan je als vrouw ook kunt denken: ‘Jammer dan heren!’, want dat heeft in mijn ogen ook wel wat!)

1. Tuinbroek
Vreemd dat dit ding op 1 staat, want de salopette is eigenlijk na de jaren ’70 niet meer echt hot geweest, behalve voor peuters. Wellicht herinneren de heren in kwestie zich deze nog van hun moeders in de feministische periode. Het liefst met okselhaar er onderuit piepend.

2. Schoudervullingen
In de jaren ’80 pasten de TV-presentarices bijna niet meer in beeld, vanwege de vullingen in hun jasjes en truien. Maar met de eighties-rivival zien we ze her en der weer opduiken. Het is duidelijk: mannen vinden vrouwen met brede schouders helemaal niks.

3. ‘Oma-mode’
Bloemetjesjurken, grijze vesten en kapsels die aan overgrootmoeder doen denken. Het is heel simpel: mannen houden niet van oud als het om hun geliefde gaat.

4. Klompen
Ook terug van lang weg geweest. Open schoenen met een houten hak waren vorig jaar zomer al in de mode, maar nu modeketen H&M met een eigen versie komt, zullen de klompjes menig vrouwenvoet sieren. Leuk om Boer Zoekt Vrouw in te kijken, echter: mannen zien liever wat eleganters.

5. Sokken in pumps
Dit is een grilletje uit de jaren ’60. Ooit bedoeld als lief en onschuldig. Maar: mannen houden niet van kinderlijk.

6. Luipaardprint
Eigenlijk zijn de dierenprints nooit helemaal uit het straatbeeld weg geweest. Vroeger had het nog wel wat sjieks, maar tegenwoordig is het meer iets voor het ‘Red Light District’. En: mannen houden niet van hoerig als het niet om echte hoeren gaat.

7. Jumpsuit
Prinses Mabel droeg dit kledingstuk tijdens Koninginnedag vorig jaar en kreeg een hoop kritiek over zich heen. Het doet nogal denken aan een werkoverall en…. mannen zien hun eigen vrouw niet graag als sloof!

8. ‘Boyfriend jeans’
Een spijkerbroek voor vrouwen die de indruk moet wekken alsof je zelf even geen broek bij de hand had en dus die van je vriendje maar even gepakt hebt. Vindt hij wel schattig, maar ‘t slobbert en……… mannen zien liever de vorm van een vrouwenlijf.

9. Gezondheidsschoenen
Ineens waren ze daar weer, de allesbehalve elegante gezondheidsboots van Dr. Martens. Of die van Birkenstock. In gedachten zien mannen boven dit schoeisel harige benen en een lederhose. Voorts loopt geen enkele vrouw (en man) hier mooi op. Bewaren dus voor in de bergen.

10. Harem-broek
Een broek met een laag kruis en in een soepele stof die veel weg heeft van een pyamabroek. Dat is zaaddodend genoeg.

In dit rijtje mis ik nog de volgende kledingstukken waar ik mannen vaak over hoor mopperen. Laat ik maar onvermeld laten hoe die heren er zelf uitzien ;-) …….
* De broekrok, die nog erger wordt door panty-kniekousjes eronder
* De Uggs (leuk als pantoffel) en de Crocs (leuk als badschoen)
* De legging, die alleen geschikt is voor vrouwen met maatje ‘catwalk’

Lees ook:Heren, leer van deze lesbo hoe je flirt met vrouwen
Lees ook:Wie hebben er nou meer gevoel voor humor: mannen of vrouwen?
Lees ook:Verboden liefde (1)
Lees ook:Bijna 34.000 Nederlandse kinderen betrokken bij echtscheiding in 2012
Lees ook:Babyboomers zijn energieker dan hun 30′ers-kinderen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zaaddodende modetrends

  1. Pingback: En hier is ie dan: de gruw top tien herenkledij | Relatie

  2. Pingback: Wat trek je als vrouw aan om je man te plezieren? | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>