Duitse ‘Prins Zoekt Vrouw’-prins is nep en noemt Marc v/d Linden een ‘nazi’

Al weleens langs het SBS-programma ‘Prins zoekt vrouw’ gezapt?

Daar is de Duitse prins Mario-Max Schaumburg Lippe de gangmaker. (Waar kennen we Lippe ook al weer van?)

Hij geniet met volle teugen van het Amsterdamse uitgaansleven en windt menig dame om zijn Germaanse vingertje.

Maar Mario-Max loopt de boel te flessen. Hij is een nep-prins………

Zo weet familieblad ‘Weekend’ te melden.

Hij liet zich adopteren door een oude adellijke dame en verkreeg daarmee zijn titel. Hij buitte dat goed uit: ‘Prins’ Mario-Max deed reclamespotjes, liet zich fotograferen met beroemdheden en schaarsgeklede modellen en bracht zelfs een kledinglijn op de markt. En nu doet hij dus met 2 echte prinsen mee aan het programma bij SBS.

De zender wil geen commentaar geven over dit bedrog en zendt de afleveringen gewoon uit. ‘Weekend’ is hierover in de persoon van Marc van der Linden verbolgen en trekt ten strijde tegen de flessentrekkende nepprins.

Die voelt zich op zijn beurt in zijn eer aangetast en slaat niet zo koninklijk door. De Duitser vergelijkt de royaltykenner met nazi’s uit de Tweede Wereldoorlog. “Joodse vrienden en familieleden van mij zijn het helemaal met mij eens dat u mij vervolgt zoals de joden in het verleden zijn vervolgd”, zei Schaumburg-Lippe in een telefoongesprek met Marc van der Linden, dat werd uitgezonden door RTL Boulevard. Volgens Schaumburg-Lippe is hij geadopteerd onder de Duitse wet en is zijn titel geldig.

“Voor u zal ik altijd ‘hoogheid’ blijven”, benadrukt hij. Van der Linden zegt dat het volgens de Nederlandse wet strafbaar is om je als prins uit te geven als je niet van adel bent. “Ik noem u nog geen ChocoPrince. Als u een hoogheid bent, dan ben ik koningin Marie van Roemenië.”

Productiemaatschappij IDTV en SBS hebben laten weten zich te distantiëren van de uitspraken van de prins.

Lees ook:Koekoek hallo… Nog een buitenechtelijke dochter van Prins Bernhard ontdekt!
Lees ook:Dit is Bernhards dochter nummer 7 en ze heeft bekende trekken
Lees ook:Vallen er nog prinsen te ‘scoren’ door de dames?
Lees ook:De prins op het witte paard is een slecht idee
Lees ook:Vrouw met werkeloze man thuis doet méér in het huishouden

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Duitse ‘Prins Zoekt Vrouw’-prins is nep en noemt Marc v/d Linden een ‘nazi’

  1. neppers

    hoe verdien je geld met nepe programmas en nepe prinsen zeker in hun dromen

      /   Reply  / 
  2. Somebody

    Nepe shit met jou, hè. LEER GEWOON NEDERLANDS

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>