Japanners tasten in de buidel voor een knuffel, klap of klop

De eccentrieke wijk Akihabara in het centrum van de Japanse stad Tokio staat bekend om zijn gespecialiseerde en daarom soms vreemde winkeltjes.

Nieuw is knuffelhotel Soineya, waar gasten onder meer kunnen knuffelen en slapen met de vrouwelijke personeelsleden……..

Gasten van Soineya, dat letterlijk ‘slaap samen hotel’ betekent, kunnen tegen betaling één van de vrouwen uitkiezen om mee te slapen en/of te knuffelen.

Samen slapen is slechts één van de diensten die het hotel aanbiedt. Het geven (dus niet het ontvangen) van een voetmassage kost omgerekend €10,- en voor iets meer mag je kijken hoe één van de dames zich omkleedt.

Op de prijslijst staan diverse extra’s. Slapen met je hoofd op de schoot van het meisje kost 1.000 yen. Andersom kan ook, maar dat kost het dubbele. 3 minuten schouderklopjes krijgen of over het hoofd geaaid worden is ook 1.000 yen.

Mannen die een ruwere behandeling willen, kunnen een klap in het gezicht krijgen. Voor elke klap moeten ze 1.000 yen neertellen. Volgens de eigenaar gaan de zaken goed en krijgt hij gemiddeld 20 klanten per dag over de vloer.

Het Japanse knuffelhotel is niet het eerste in z’n soort. In het Amerikaanse Rochester terecht bij ‘The Snuggery’, waar knuffels een dollar per minuut kosten. Net als Soineya wil The Snuggery niks te maken hebben met seksuele handelingen.

Soineya door CDemo83

Lees ook:Vrouw ontvangt thuis privé voor knuffelsessies
Lees ook:Slaapjaloezie nekt relaties
Lees ook:Speciale hotels om je seksleven op te krikken
Lees ook:Met elkaar naar bed gaan is meestal iets anders dan samen slapen
Lees ook:Hou es op met dat geknuffel bij de eerste keer seks samen!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>