30 jaar getrouwd in Hollywood: Bette Midler geeft tips

bette-midler-martin-von-haselbergDe meeste Hollywoodkoppels gaan ten onder. Als ze niet zelf scheiden, schrijven de gossipparen de boel wel uit elkaar.

Maar het bestaat wel een langlopend huwelijk in de filmindustrie. Bette Midler (68) is de uitzondering die de regel bevestigt.

Ooit zei ze: “I married a saint and gave birth to an angel’.

Zij is op 16 december aanstaande 30 jaar getrouwd met haar Duitse man Martin Von Haselberg (65).

De Amerikaanse artieste deelt haar tips voor een gelukkig leven als man en vrouw in het entertainmentblad People.

Volgens Midler is het geheim van een goed huwelijk heel eenvoudig. “Geef elkaar de ruimte”, zegt ze. “Veel ruimte, zodat je niet altijd maar naar elkaar hoeft te staren.”

Verder vindt ze luisteren en compromissen sluiten heel belangrijk, net als geen ruzie maken over kleinigheden. “Soms moet je gewoon zeggen dat een ruzie de moeite niet waard is. Geef hem zijn zin en de volgende keer krijg jij misschien jouw zin. Haal diep adem en blijf kalm. Sabel elkaar niet neer met woorden, zo vermijd je dat iemand altijd de dupe is van meningsverschillen.”

Meer is er volgens Bette niet nodig om het lang met elkaar uit te houden.

Zij en Von Haselberg leerden elkaar kennen in 1984 en stapten 6 weken erna al in het huwelijksbootje. De ceremonie vond plaats om 2 uur ’s nachts in Las Vegas.

2 jaar later kregen ze hun dochter Sophie. “Hij is een fantastische vader en deed alles als ik weer eens weg was. Hij leerde onze dochter koken, maar heeft haar ook een andere taal aangeleerd”, aldus Midler trots.

Lees ook:Zeg eens wat vaker AU in een ruzie met je lief
Lees ook:Zusjes: vrienden of vijanden?
Lees ook:Ook Mila Kunis vindt ‘we zijn zwanger’ om te kotsen
Lees ook:Bert & Hannah Wagendorp: Vader & Dochter Boek
Lees ook:Na het huwelijk…

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>