Leer van Marilyn Monroe: ‘Ach, het zijn maar jongetjes!’

Ik roep het regelmatig tegen vrouwen die mopperen over het gebrek aan empathie van hun man of vriend en/of dat hij gewoon over de stofzuiger heen stapt en de hint om wat aan de rommel in huis te doen niet snapt.

Namelijk: “Ach, het zijn maar mannen.”

Ik wordt daarin (postuum) gesteund door niemand minder dan Marilyn Monroe, het sekssymbool uit de jaren ’60 en de vermeende minnares van belangrijke mannen, zoals Robert en John F. Kennedy……….

Lena Pepione, de trouwe werkster van filmster Marilyn Monroe, is deze week op 86-jarige leeftijd overleden. In haar boek ‘Marilyn Monroe Confidential’ beschreef ze haar ervaringen met het al in 1962 overleden filmicoon.

Zo onthult ze dat zij persoonlijk de laatste hand legde aan de beroemde jurk waarmee Marilyn op het verjaardagsfeestje van de toenmalige president John F. Kennedy verscheen en het beruchte ‘Happy birthday Mister President’ hijgde.

Ook beschrijft ze hoe ze altijd samen lachten als er gesproken werd over de mogelijke verthoudingen tussen haar en de gebroeders Kennedy.

Marilyn Monroe vond de broertjes Kennedy weliswaar leuk, aantrekkelijk en grappig, maar aan de andere kant beweerde ze steevast: “Het zijn mijn types gewoon niet, het zijn maar jongetjes.”

Lees ook:De gevaarlijke affaires van womanizer John F. Kennedy
Lees ook:Marilyn Monroe hield als vrije geest van vrouwen én mannen
Lees ook:Had Prinses Diana affaire met Franse president?
Lees ook:Heren begeren nog altijd de wulpse rondingen van Marilyn Monroe
Lees ook:De mooiste vrouwen ooit

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>