Had Prinses Diana affaire met Franse president?

dianagiscardEen roman van de Franse oud-president Valéry Giscard d’Estaing waarin hij een liefdesaffaire beschrijft, heeft tot speculaties geleid over een affaire tussen hem en de overleden prinses Diana………..

De Franse krant Le Figaro meldt vandaag dat het voormalige staatshoofd zelf en de overleden prinses model staan voor de hoofdpersonages in het boek. Het boek  De prinses en de president verschijnt op 1 oktober.

Het beschrijft de gepassioneerde liefde tussen de fictieve Franse president Jacques-Henri Lambertye en prinses Patricia van Cardiff. Het duo ontmoet elkaar tijdens het afscheidsdiner van een G7-top, nadat haar huwelijk op de klippen is gelopen.

‘Ik kuste haar hand en ze gaf me een vragende blik, waarbij haar blauwgrijze ogen groter werden terwijl ze haar gezicht voorzichtig naar mij toestak”, beschrijft het ik-personage in een voorpublicatie.

Volgens veel Fransen staat het boek zo vol met details over beide karakters en de paleizen waarin ze elkaar treffen, dat het wel haast echt moet zijn gebeurd. Anderen denken dat het gewoon de ‘natte droom’ was van de ex president die hij nu op zijn oude dag van zich af schrijft.

Prinses Diana, de prinses van Wales en ex van Prins Charles, kwam in 1997 op 36-jarige leeftijd bij een auto-ongeluk in Parijs om het leven.

De inmiddels 83-jarige Valéry Giscard d’Estaing was van 1974 tot 1981 president van Frankrijk en bekleedde daarna tal van internationale functies.

Lees ook:Vrouw trouwt gesneuvelde Afghanistan-militair
Lees ook:Leer van Marilyn Monroe: ‘Ach, het zijn maar jongetjes!’
Lees ook:Ex president Hollande publiceert totaal onverwacht een boek over hun verhouding
Lees ook:Prins Charles & Diana wilden allebei eigenlijk niet trouwen
Lees ook:Fotograaf William & Kate ‘schiet’ ook bruiloft van die andere Kate uit Londen

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Had Prinses Diana affaire met Franse president?

  1. Judith

    Ach deze oppervlakkige domme vrouw had het met meerdere..
    Goed dat prins Charles van deze ijdeltuit en manipulator is gescheiden…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>