Zwanger worden, maar dan wel zeker weten dat het een dochter wordt…

blauwemuisjesHet is een ontwikkeling van het 3e millennium.

In de mediaberichtgeving over bekende personen wordt tegenwoordig niet alleen gezegd dat een vrouw in kwestie in verwachting is; nee vaak wordt er direct het geslacht bij vermeld: zij is zwanger van een meisje.

Of: ze verwachten hun 2e zoontje.

Het kan. Na een week of 16 á 17 is met een echo te zien of het er eentje met of zonder piemeltje is.

Ruim de helft van de zwangeren wil dit weten en een deel ervan meldt dit ook aan de omgeving. Sommigen houden het op een: “Als het kind maar gezond is. Een jongen of een meisje: het maakt ons niet uit.”

Maar de laatste tijd wordt er voorzichtig aan een taboe doorbroken. Genderdisappointment, oftwel geslachtsteleurstelling. Je zult als meisje maar in een gezin worden geboren waar ze persé een zoon willen. Of andersom.

Dat overkwam Annet Noorlander. Zij wist van jongsaf al dat ze een dochter wilde. Na 2 zoons stortte ze zich op alles wat maar te maken kon hebben met het zwanger worden van een meisje.

Het bleek vruchtbaar: ze baarde haar dochter en zette met haar wetenschap ook een praktijk op voor mensen die alvast een roze of lichtblauwe babykamer ingericht hebben……..

Daarover vertelt Annet in De Telegraaf.

“Eerst heb ik me uitgebreid verdiept in de bestaande methoden om het geslacht van je kind te kunnen beïnvloeden. Dankzij mijn studie biologie en voedingsleer had ik toegang tot de medisch wetenschappelijke literatuur. Uren bracht ik door in de universiteitsbibliotheek. Alles wat er maar te vinden was op dit gebied, heb ik naast elkaar gezet en afgewogen. Op basis daarvan heb ik 2 methoden gedestilleerd: een uitgebalanceerd dieet en een timingmethode. Tijdens al die uren in de bibliotheek sprak ik met mezelf af, dat als ik inderdaad door mijn methode een meisje zou krijgen, ik graag andere mensen wilde helpen bij het verwezenlijken van hún dochter- of zoonwens.”

Na het eten van veel beschuit met roze muisjes heeft Annet Noorlander haar praktijk Gender Consult opgezet. Voor alle aanstaande ouders die willen weten of ze nou ‘links of rechts moeten mikken’.

Lees ook:Girl-App vertelt je wat je moet (w)eten voor een dochter
Lees ook:Je wilt graag een meisjesbaby, maar je krijgt alweer een jongetje…..
Lees ook:Dochter van bruid blijkt zwanger van bruidegom
Lees ook:53-jarige oma baarde reeds 3 kleinkinderen zelf
Lees ook:Grote borsten tijdens de zwangerschap? Dan wordt het een meisje!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zwanger worden, maar dan wel zeker weten dat het een dochter wordt…

  1. Pingback: Mooie ouders krijgen dochters. Lelijke mensen maken zonen. | Relatie

  2. Pingback: Zelfzekere vrouwen baren dochters | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>