Kleding die mannen stiekem heel sexy vinden

eva_longoria_bebe_sport07Eva Mendes beweerde vorige week dat ze haar relatie met Ryan Gosling gezond houdt, door nimmer een joggingbroek aan te trekken in huis.

Onderzoek bewijst echter het tegenovergestelde: mannen vinden een vrouw au naturel en in een hemdje en sportbroek heerlijk.

Dat en nog 5 andere kledingstukken die mannen stiekem erg sexy vinden op een rijtje……..

SPIJKERBROEK, T SHIRT
Deze combinatie is zo’n klassieker dat je maar moeilijk iets verkeerd kan doen. Ga voor een jeans die perfect bij jouw lichaamsbouw past en een T-shirt dat op alle goede plaatsen mooi aansluit.

ZIJN OVERHEMD
Eerlijk is eerlijk, mannen zien vrouwen net zo graag in hun hemden rondlopen als zichzelf. Natuurlijk past die niet goed, en uiteraard ziet het er vooral uit als een pyjama. Maar het zet benen in de kijker én laat tegelijkertijd nog net voldoende aan de verbeelding over.

SPORTWEAR
Zelfs de überstrakke sportleggings vallen meestal nog in goede aarde. Zolang aan haar te zien is dat ze net hard gesport of gelopen hebt, scoor het onmiddellijk sexy points.

PAARDENSTAART
Geen kledingstuk, maar wél het ideale voorbeeld om aan te tonen dat iets zowel makkelijk als mooi kan zijn. Bovendien droeg de eerste liefde van iedere man gegarandeerd haar haren in een paardenstaart.

MUTS
Niet alleen voor een bad hair day, ze worden ook nog eens geapprecieerd door de mannen. Met een beanie op je hoofd balanceer je op de felbegeerde grens tussen edgy en schattig.

WERKKLOFFIE
Of je nu op kantoor werkt, in een hotel of in de nabijgelegen supermarkt: je werkkledij is altijd sexy. Het toont niet alleen dat je onafhankelijk en ondernemend bent, maar ook dat je genoeg vaardigheden bezit om die baan in de wacht te slepen, en dat is pas écht aantrekkelijk.

Lees ook:Hoe sexy is die november-snor?
Lees ook:Vrouwen willen er zo mooi mogelijk uitzien voor andere vrouwen
Lees ook:Flirttips van zogenaamde deskundigen floppen in de praktijk
Lees ook:Moeder-dochter relatie erg belangrijk bij mode-aankopen
Lees ook:Die sexy vrouw op een dure auto ligt daar niet voor de show!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>