Mannen: trek die string uit en vrouwen: bovenstuk aan!

Met de seksuele revolutie van de jaren ’60 en ’70 kwam niet alleen het naakt recreëren, maar ook de bikini en de kleine zwembroek van mannen werden gemeengoed.

In de jaren ’80 en ’90 was topless het helemaal voor de dames, teneinde streeploos bruin te worden.

Maar in tijden van crisis, verhullen we weer wat meer.

De mannenzwembroeken zijn bij de meesten een maat te groot en vallen over de knieën en de dames trekken ~mede onder invloed van een witter schoonheidsideaal~  de bovenstukjes aan.

Teveel huid kan echt niet meer op het strand of aan de rand van het zwembad. Wat mannen betreft mogen de strings helemaal weg en volgens de vrouwen heeft de string voor mannen helemaal nooit gekund……

Zo blijkt uit Duits onderzoek onder 1000 mannen en vrouwen uitgevoerd door de vakantiesite Lastminute.de.

Volgens de respondenten kunnen vrouwen niet alleen het topless zonnen beter laten, ook het dragen van een string en je oksels ongeschoren en plein public tonen zijn niet gewenst. Verder zegt 33% van de vrouwen en 27% van de mannen te gruwen van onverzorgde voeten.

Voor mannen geldt dat ze de string beter kunnen inwisselen voor een hippe zwembroek. Maar liefst 48% van de vrouwen en 49% van de mannen vindt een string bij een man niet kunnen.

Op een goede tweede plaats komt de mankini, het klutskapje met bretels. Dit zwemtenue dat acteur Sacha Baron-Cohen in de film Borat droeg, vindt 43% van de vrouwen en 39% van de mannen maar niets. En 55% van de vrouwen knapt af op een te krappe zwembroek, in tegenstelling tot slechts 8 % van de mannen.

Wat betreft die mannen: niet overdrijven qua hoeveelheid stof met je strandoutfit. De waarheid ligt ergens in het midden. Van die belachelijk grote zwembemuda’s met Hawaïprints worden vrouwen ook niet opgewonden!

Lees ook:Afknappers in tijden van strandweer: vrouwen in te strakke bikini en mannen in string
Lees ook:Vrouwen laten de reetveter schieten
Lees ook:De reetveter beleeft haar come-back
Lees ook:Mannen denken dat vrouwen fortuin uitgeven aan lingerie, maar dat valt mee
Lees ook:Nederlandse vrouwen zijn het meest blij met hun borsten. En het minst met hun buik.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>