Nep-ring dragen om geen zielige alleenstaande gevonden te worden

In Amerika is het nog sterker dan hier: wanneer je geen partner hebt, word je daar al snel zielig of mislukt gevonden.

Deze week is het daar Thanksgiving, een echt familiefeest, en met de naderende decemberfeesten voor de deur spoeden vrijgezelle 30′ers zich naar de winkel om zich een valse verlovingsring aan te schaffen.

Waarom? Omdat zij vooral niet als ‘looser’ gezien willen worden en lastige vragen van familieleden willen omzeilen………

De 31-jarige advocate Heather vertelt dat de verlovingsring-truc heel gunstig kan uitpakken.

“Ik keek er erg tegenop om mijn moeder te bezoeken omdat ze me constant pestte met het feit dat mijn vriend en ik nog steeds niet getrouwd waren. Ook was ik bang dat ze mijn vriendje weg zou jagen met haar gezeur. Ik was toen 30 met een relatie van 2 jaar en nog steeds niet verloofd. Omdat ik wel wist dat dit ook niet het geval zou zijn met Thanksgiving, kocht ik een goedkope verlovingsring voor mezelf. Het werkte echt en het was uiteindelijk een geweldig bezoek. 3 maanden later vroeg mijn vriend me wel ten huwelijk. Ik kocht mezelf dus wat extra tijd en voorkwam dat mijn moeder in paniek raakte.”

Juwelier Ruta Fox, ontwierp de speciale AH-ring voor singles. (zie illustratie) “De feestdagen zijn moeilijk voor alleengaanden, maar deze ring is voor vrolijke, zelfverzekerde vrouwen. De happy single bestaat, daar staat dit sieraad symbool voor!’

Het idee slaat aan, celebs als Tyra Banks, Teri Hatcher en Anne Hathaway dragen deze ring. Ook Oprah Winfrey, waarschijnlijk de bekendste ongehuwde vrouw van Amerika, is fan: “In plaats van te wachten op de Ware om je een ring te geven, beslis je zelf dat je het waard bent om juwelen te krijgen.” Getrouwde en verloofde vrouwen hebben een ring, waarom zouden succesvolle vrouwen zichzelf niet mogen belonen?

Wie moet liegen tegen zijn omgeving om geaccepteerd te worden, heeft naast de druk om te trouwen ook nog andere problemen, aldus critici. Eerder dan te liegen kun je ook uitleggen waarom je alleen door het leven gaat en dat je er geen verantwoording over hebt af te leggen.

Lees ook:De beroemde koninklijke verlovingsring van Kate Middleton
Lees ook:Belgische vrouw trouwt zaterdag met zichzelf
Lees ook:Vrouwen zijn nog steeds tuk op lekker ding op knie + ring
Lees ook:Jonge vrouw wil aanstaande met ring op zijn knieën
Lees ook:Gescheiden? Het is de schuld van de ring!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nep-ring dragen om geen zielige alleenstaande gevonden te worden

  1. webkul

    Dit is een leuke blog geschreven door auteur.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>