Willen vrouwen zich stilettohakken laten aannaaien?

Vandaag schreven we op seks.blog al 2x een bericht over doorgeschoten schoonheidsidealen.

Zo is daar de hype van de designervagina: een beetje vrouw met 2 kinderen van in de 30 moet haar vagina toch laten verstrakken en gladtrekken.

En ook haar borsten moeten aan een soort van ideaalbeeld voldoen. Allemaal op een holletje naar de kliniek?

Hoe ver gaan we nog met mes, naald en draad modelleren van het vrouwenlichaam?

Is de stilettovoet wellicht de volgende op het verlanglijstje als gezicht, borsten, billen en vagina al aan de beurt zijn geweest?

Dat is wat de website Bit Rebels oppert.

Ook zij hebben hun bedenkingen bij de huidige trends en vragen zich af wat het volgende qua schoonheidsideaal zal zijn. Ze zagen al zoveel mensen die hun eigen lichaam letterlijk omvormden tot iets ‘onaards’, dus waarom zou de ‘stilettovoet’ dan niet het volgende zijn?

Het behoort immers tot het verlangen van veel vrouwen om zo lang mogelijk op zo hoog mogelijke hakken te lopen. Bekken gekanteld, billen bij mekaar en borsten naar voren: daar zou de ware vrouwelijkheid in schuilen. Ook ik moet hier in het Gooi vaak grimlachen als ik vrouwen bijkans zie strompelen, omdat het niet (meer) gaat op die palen.

De gemanipuleerde foto die bij het bericht staat is in elk geval eerder afstotelijk dan dat vrouwen er ‘voor zouden gaan’, lijkt me. En het allerbelangrijkste: schoenen kopen wordt er onmogelijk en/of onnodig door en daar schuilt toch zeker 90% van het plezier in: het aanschaffen van ene net dat ene paar dat je nog niet had.

Om nog maar te zwijgen van sporten en strandwandelen op een dergelijk paar plastisch verbouwde voeten. Edoch: Richard Darell, de schrijver van het stuk heeft ons er wel mee aan het denken gezet!

Lees ook:Borstenman of billenman?
Lees ook:Mannen houden niet van neptetters!
Lees ook:Vrouwen laten de reetveter schieten
Lees ook:Hij is meestal blijer met haar borsten dan zijzelf
Lees ook:De aantrekkingskracht van de vrouwenkont

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>