Mannen houden niet van neptetters!

Boobies.gifHoewel het afgelopen jaar meer een billen-jaar was dan een borsten-jaar, is het 1 van de zônes van het lichaam, waar vrouwen de meeste zorgen over hebben.

De juiste grootte, even groot links als rechts, een goede tepelverhouding en last buts not least: 25, 50 of 75 jaar oud: borsten die ‘uit zichzelf’ recht vooruit blijven staan.

Geen wonder dat de boobies-business welig tiert. Maar voor wie die vrouwen
aan hun kroonjuwelen laten sleutelen is onduidelijk.

Bijna iedereen prefereert echte……….

Dat blijkt uit Brits onderzoek waarin artsen 1315 mannen en vrouwen foto’s van verschillende borsten te zien gaven, waarover METRO bericht.

Het grootste gedeelte gaf aan de natuurlijke borstvorm, zonder siliconen, het mooist te vinden. Opvallend is dat niet alleen de vrouwen, maar ook het grootste gedeelte van de mannen er zo over denkt. De siliconenborsten werden door meer dan de helft van de mannen zelfs als ‘lelijk’ bestempeld.

“Vooroordelen dat mannen de vorm van kunstmatige borsten mooier vinden, zijn simpelweg niet waar” laat één van de artsen weten. “Natuurlijke borsten hangen nou eenmaal iets meer, maar dat vinden ook mannen niet erg. Dat zien ze liever dan veel te ronde borsten.”

Lees ook:Jonge vrouwen met bescheiden borstpartij zijn het meest blij
Lees ook:Ruime meederheid mannen prefereert ‘echte’
Lees ook:Hij is meestal blijer met haar borsten dan zijzelf
Lees ook:Eeuwig vrijgezelle mannen zijn borsten geobsedeerd
Lees ook:De borstenman gaat vaker vreemd!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>