Hoe hoger haar hak, hoe lager jouw aandelenkoers

Zoals er een index is van de grootte van borsten van playmates en de economie is er ook verband tussen hakhoogte en economie.

De omvang van de recessie af te lezen aan de damesvoeten…………….

In haar boek ‘Heights of fashion: a history of the elevated shoe’ beschrijft Elizabeth Semmelhack trends op het gebied van schoenen en de staat van de economie in verschillende tijden.

Ze vertelt in haar boek: “Zowel tijdens de Grote Depressie van de jaren ’30, de oliecrisis in de jaren ’70 en bij het barsten van de internetluchtbel werden de hakken steeds hoger.”

Maar waarom vrouwen in economisch moeilijke tijden schoenen met hogere hakken gaan dragen, kan de schrijfster niet verklaren. Ze denkt dat het misschien een vorm van escapisme is, dat vrouwen hun toevlucht zoeken in chique items zoals sexy schoenen.

Een andere theorie is dat vrouwen op hoge hakken langer en slanker lijken en zich daardoor zelfverzekerder voelen. In onzekere tijden kan dat goed van pas komen, bijvoorbeeld tijdens een sollicitatiegesprek.

Eerder in deze recessie werd al duidelijk dat naarmate de economie minder wordt, er meer vrouwen zijn die hun haar blonderen. Dus let op uw aandelen: wanneer u veel blonde vrouwen op hoge hakken en met grote borsten om u heen ziet!

Lees ook:Mannen op hoge hakken
Lees ook:Waarom mannen opgewonden worden van vrouwen op hoge hakken
Lees ook:Waarom vrouwen vaak geiler worden van schoenen dan van mannen
Lees ook:Waarom alle vrouwen wel iets met schoenen hebben
Lees ook:Hoe lekker vinden vrouwen een man op hakken?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>