De ‘Surinamisering’ van de liefde

DeToekomstVanDeLiefdeVerliefd worden op de vrienden van je zoon, trouwen met meerdere personen en seks met robots.

Dit voorspelt Adjiedj Bakas, trendwatcher en auteur van het boek ‘De Toekomst van de Liefde’………

De belangrijkste aankomende veranderingen op een rijtje:

1. ‘Surninamisering’ van de liefde, beter bekend als polygamie of polyamorie. Volgens Bakas is 1 op de 3 vrouwen weleens de geliefde geweest van een getrouwde man en 1 op de 4 vrouwen boven de 40 meldt dat ze de vrienden van hun 18-jarige zonen seksueel aantrekkelijk vinden.

2. Cradlesnatching is een 50-jarige vrouw die een affaire heeft met een 20-jarige. Daarbij zijn deze vrouwen meestal nog getrouwd.

3. Beide partners hebben een affaire naast hun huwelijk. Het invullen van de feestdagen is voor deze mensen zeer moeilijk. Ze kunnen gelegenheden niet samen vieren met diegene waar ze een affaire mee hebben, terwijl ze dit wel graag zouden willen.

4. In de toekomst zullen huwelijken al na 10 jaar voorbij zijn. Nadien tekenen we bij als we dat zelf willen. Bakas: ‘Tot 1850 gingen we dood op ons 40e en waren we maximaal 15 jaar samen. Nu word je 100 en ben je 80 jaar samen met dezelfde partner.”

5. Omdat partners die kinderen hebben nog veel met elkaar te maken hebben, wordt het bijna onmogelijk om nog echt te scheiden. In een zogenaamd nahuwelijk zou men dan bijvoorbeeld samen met exen en nieuwe geliefden op vakantie gaan.

6. Robots die als twee druppels water op bijvoorbeeld je overleden partner lijken. Bakas gaat zelf nog verder: “Wetenschappers die ik interviewde voorspellen dat deze poppen, die al jouw speciale plekjes en wensen kennen, straks betere minnaars zijn dan vrijwel iedere andere man of vrouw.”

7. Geen of minder kinderen krijgen. Om dit op te vangen zal een kleinere groep mensen een veel groter aantal kinderen op de wereld zetten. Hier zal volgens Bakas de vrouw de keuze hebben uit alle verschillende mannen, en zullen de geschikte mannen ook meerdere gezinnen hebben.

In onderstaande clip wordt de toestand van de liefde anno 2010 geschetst…

Lees ook:Monogamie? Doe niet zo hopeloos ouderwets!
Lees ook:Zeg maar nee, dan trouw je er twee!
Lees ook:Mannen worden overbodig als de robot nog slimmer (en liever) wordt
Lees ook:Zwanen-relatie: na 60 jaar lief en leed, hand in hand sterven.
Lees ook:Russische sterrenkok hakt echtgenote in de pan

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De ‘Surinamisering’ van de liefde

  1. Pingback: Buitenechtelijke datingsite voor bi-avontuurtjes | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>