Mannen die met mate drinken worden door vrouwen het aantrekkelijkst bevonden

drinking-happy-friendsEen eerste date is vaak super spannend en ook best een beetje ongemakkelijk. Vooral om die laatste reden nemen sommige mensen wel eens een drankje om de spanning een beetje te doorbreken.

Maar is dit nou wel zo slim?

Uit het onderzoek Mannen & Alchohol van Heineken onder 530 vrouwen blijkt dat mannen op hun aantrekkelijkst zijn als ze met mate drinken.

Op die manier toont hij meer zelfvertrouwen, komt hij charmanter over en heeft hij een betere contrôle. En het maakt hem sexy, ook niet geheel onbelangrijk.

Daar staat tegenover dat 95% van de vrouwen het super onaantrekkelijk vindt wanneer een man dronken is. Vice versa overigens ook.

Dus met de kerst: geniet, maar krijg geen zeurderige, sentimentele of agressieve dronk over je en echt lazerus worden is uiteraard al helemaal geen optie.

Ruim tien jaar is ‘Enjoy Heineken Responsibly’ het overkoepelende thema van Heineken om een grotere bewustwording te creëren voor verantwoord alcoholgebruik, meldt Adformatie.

Lees ook:QUOTE 500: tips voor mannelijke golddiggers
Lees ook:Alcohol zorgt voor veel ruzie in relaties
Lees ook:Single stress voor kerst
Lees ook:Hemingway, Poppins, Hyde of Nutty: hoe verander jij met een slok op?
Lees ook:1 op de 3 singles doet aan sex met de ex

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>