Nagels kunnen een behoorlijke afknapper zijn

Duizenden dollars of euro’s gebruiken beroemde of minder beroemde vrouwen om goed voor de dag te komen op rode lopers en recepties.

Welke vrouw heeft er nou niet teveel schoenen in haar kast. Reuzelekker, maar je moet je voeten wel in de gaten houden.

Die zitten namelijk vaak in het verdomhoekje, terwijl onverzorgde onderdanen juist een enorme afknapper kunnen vormen bij seks, zo bleek uit onderzoek van vorig jaar zomer……..

Kalknagels, knobbels, eczeeem- en eeltplekken. Sarah Jessica Parker bekende laatst zelfs niet echt meer op hakken te kunnen lopen, alleen nog eventjes voor de foto’s.

Handiger is dus de échte New York-truc. Hakken in de tas en de stad doorhollen op je sneakers. En uit de taxi: hup de hakken weer aan, vlak voordat je bij je werk, afspraak of geliefde arriveert.

En wat verzorging betreft: een goede manicure en pedicure maken je zomerse outfit meer af dan welke mooie sieraden dan ook. Kwestie van bijhouden. Dat geldt zowel voor vrouwen als mannen.

Want dan krijg je plaatjes zoals deze. En dat wil je niet. YEK!

UglyFeet

Lees ook:95 van de 100 vrouwen op hakken, kunnen er niet mee uit de voeten
Lees ook:Vakantieparadijzen voor de single man
Lees ook:Nederlandse Diana doet ‘Sex and the City’
Lees ook:Mannen vinden sleehakken nog erger dan Uggs en Crocs
Lees ook:Vrouwen willen best pijn lijden om er sexy bij te lopen

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nagels kunnen een behoorlijke afknapper zijn

  1. Kalknagel grootste afknapper

    Mee eens! Nu de zomer weer is aangebroken zie ik helaas dat niet iedereen “summerproof” is voor wat betreft de voeten. Naast dat het er niet altijd even mooi uitziet, kun je er op de lange termijn ook last van krijgen. Wat de kalknagel betreft, als vrouw zijnde kun je er natuurlijk nagellak op doen, maar dat verhelpt het probleem helaas niet. Een goede voet- en nagelverzorging lijkt me dus zeker geen overbodige luxe :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>