Vrouwen van nu leggen hun hoofd graag op een tapijtje van mannen-borsthaar

HairyHunkHet afgelopen dedennium is er heel wat geschoren en gewaxt. Niet alleen door de vrouwen, maar ook door de mannen.

Als grappig bijverschijnsel kunnen we melden dat zelfs de zogenaamde ‘platjes’, de luizen die zich graag in schaam- en ander lichaamshaar nestelen zo goed als uitgestorven zijn.

Echter niet om de kleine bloedzuigers een plezier te doen, maar wel de hedendaagse vrouwen kan ik de heren melden: laat die borstkas maar lekker overwoekeren!

Uit onderzoek van De Telegraaf VROUW blijkt namelijk vrouwen beharing gewoon hartstikke sexy vinden bij mannen.

69% houdt wel van zo’n tapijtje en 42% draait zelfs haar hoofd nog een keer om wanneer er een man met harig borst langs wandelt op het strand en 21% wordt opgewonden van een subtiel stukje borsthaar dat boven een overhemd uitpiept.

Eenderde van de vrouwen blijft nog even in het haarloze tijdperk hangen en moet er echt niets van weten.

Volgens stylingexpert Jason Shankey begon de ‘kaaltrend’ reeds in de jaren 80. “Bodybuilders schoren hun beharing weg, zodat hun spieren beter uitkwamen. Meer mannen gingen naar de sportschool, waar ze anderen zagen met gewaxte borstkassen en zo werd het ussance.”

In de jaren 90 was de ‘metroseksueel’ het boegbeeld van uiterlijke verzorging voor mannen. Rond de eeuwwisseling was het David Beckham die de perfect gladde borstkas op de kaart zette. Nu is het tijd voor wat meer mannelijke mannen.

Lees ook:Heren: scheer je of je wordt geschoren!
Lees ook:Vrouwen met een decolleté zijn uit, mannendecolleté’s zijn hot!
Lees ook:Current Obsession: sexy mannen en hun kat
Lees ook:Japanse mannen moeten aan de tepelstickers
Lees ook:Een goed pak doet met vrouwen hetzelfde als lingerie bij mannen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>