Vrouwen met een decolleté zijn uit, mannendecolleté’s zijn hot!

‘Forget the cleavage, it’s all about the HE-vage’, zeggen ze in Groot Brittannië.

Oftewel: dames sluit uw bloesje maar een paar knoopjes hoger.

En jawel heren: u mag laten zien dat u niet houdt van borsthaar scheren!

Een rondvraag van warenhuis Debenhams onthult dat het decolleté voor mannen en trend is. Liefst 3 op de 4 mannen melden dat ze weleens hun borstkas en eventueel bijhorend borsthaar laten zien, vooral bij het uitgaan.

Vaak gaat het om 3 open knoopjes van het overhemd, maar 41% laat zelfs 4 knoopjes los. Op die manier creëren ze een echt mannendecolleté, naar het voorbeeld van onder anderen Tom Jones, Simon Cowell, Peter Andre en Ed Westwick.

Bij vrouwen is er volgens Debenhams een tegenovergestelde trend aan de gang: zij blijven tegenwoordig weg van het decolleté. Hoog dichtgeknoopte bloesjes zijn dan ook erg populair, met 64% van de vrouwen die voor deze stijl kiest voor een avondje uit. Dat bewijzen ook de verkoopcijfers: hoge bloesjes en rolkragen zitten in de lift.

Dat wil echter niet zeggen dat vrouwen geen bloot meer laten zien, al doen ze het tegenwoordig op een andere manier. Driekwart van de vrouwen verkiest namelijk blote benen boven een decolleté om er sexy uit te zien.

Lees ook:Ondergoed keert zich om: vrouwen in een grote en mannen in een kleine slip
Lees ook:Vrouwen zien hun man graag met geschoren klok- en hamerspel
Lees ook:Ook kale 50′ers worden vandaag de dag begeerd
Lees ook:Nieuwe vriendin? Nieuw ondergoed!
Lees ook:Liever mooi kapsel dan sexy outfit op 1e date

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>