Hier is ze dan: de perfecte vrouw!

Natuurlijk bestaat de perfecte vrouw niet, maar in dit digitale tijdperk shoppen we haar toch lekker in mekaar.

Door verschillende uiterlijke kenmerken van internationale sterren te combineren kom je dan uit bij wat het meest perfecte plaatje zou zijn……….

De Australische Marie Claire heeft data gebruikt van plastisch chirugen over de hele wereld. Door te inventariseren welke beroemdheden het meest werden werden gebruikt als voorbeeld voor een cosmetische operatie, zijn ze tot een ideaalbeeld gekomen.

In de afbeelding zijn de lippen van Scarlett Johansson gecombineerd met de ogen van Anne Hathaway. De vrouwen die voor plastische chirurgie kozen, lieten hun neus het liefst ombouwen naar die van Natalie Portman.

Wat de de kaaklijn betreft, werd die van Halle Berry het mooist gevonden. Het gekke is dat ik er een soort van Mariah Carey in zie en of die nou mooi is?

Het blad zegt niets over het voorhoofd, de tanden, wenkbrauwen of de rest van van het lichaam. Ondanks dat dit het ideaalbeeld zou zijn, gaan de meeste mensen niet zo ver. De meeste vrouwen die kiezen voor een ingreep houden het bij een facelift, botox of een neuscorrectie.

Lees ook:Penélope Cruz: ‘sexiest woman of the year’
Lees ook:Zo ziet de perfect geshopte vrouw eruit!
Lees ook:Emilia Clarke is de aantrekkelijkste vrouw ter wereld
Lees ook:Man schenkt zijn hart én zijn nier aan vrouw die hij op datingsite ontmoette
Lees ook:De geschiedenis van het lekkerste vrouwenlijf

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>