Man schenkt zijn hart én zijn nier aan vrouw die hij op datingsite ontmoette

Toen Natalie Russo en Mike Frias elkaar in 2014 ontmoetten via datingsite Match.com (bij ons Lexa geheten) was er direct een klik. Ze gingen een aantal maal op date, totdat Natalie ziek werd, vanwege chronisch nierfalen.

Niet echt een situatie voor een bestendige relatie, maar Mike was geen wegloper. Meer nog: nadat Natalie maandenlang, zelfs jarenlang tevergeefs zocht naar een potentiële nierdonor, besloot Mike te testen of hij dat niet kon doen. Wonder boven wonder bleek hij de ideale match.

Ze besloten behalve hun hart ook hun nieren met elkaar te delen. Het stel, beiden 34 jaar oud, gingen afgelopen maart allebei onder het mes. Het werd een succesvolle transplantatie. Precies op tijd voor hun bruiloft deze maand. Hun relatie ontstond voornamelijk in het ziekenhuis, waar Mike al zijn tijd doorbracht toen Natalie daar lag.

Afgelopen week op 26 juni, 3 maanden na de succesvolle operatie trouwden ze in kleine kring. “Het was perfect”, aldus de bruid bij PEOPLE. “Het was zoals ik altijd al droomde, met de man van mijn dromen.”

Lees ook:Tweelingbroers delen dezelfde vrouw, maar raken slaags vanwege hun seks-beurt
Lees ook:Mike Moore verloor zijn penis, maar heeft nu toch een zoon
Lees ook:Hoe zien de gemiddelde Nederlandse man & vrouw eruit? Nou zo dus!
Lees ook:Afgewezen minnaar bijt vrouw oor af
Lees ook:Vriendinnen ontdekken dat ze dochters van dezelfde spermadonor zijn

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>