Fransmannen willen een zo dun mogelijke vrouw om zelf goed voor de dag te komen

De Franse sportscholen zitten nu overboekt en ook zijn de schappen met dieetprodukten in de winkels bijna leeg.

Volgende week begint in Frankrijk het gewone leven weer na de zomervakantie en de toch al niet vette vrouwen moeten hun vakantie-extraatjes zo snel mogelijk weer wegwerken.

Françaises zijn de dunste vrouwen van het westen.

Zoals bleek uit onderzoek waar we gisteren over schreven, willen de Galliërs namelijk ~in tegenstelling tot de meeste andere nationaliteiten~ een zo dun mogelijke vrouw. Waarom? Omdat een vrouw slechts een armcandy is………

Zo schrijft Anne-Elisabeth Moutet in de Daily Telegraph over haar landgenoten.

Voor een buitenstaander lijkt het alsof de Fransman zijn vrouw of vriendin steunt in haar continuë pogingen om gewicht te verliezen. Hij schept over haar op als ze na veel pijn en moeite een paar kilo kwijt is of na het krijgen van hun kind weer het lijfje terugheeft van een 15-jarige. En als zij op een feestje iets lekkers in haar mond wil stoppen, dan is hij er als de kippen bij om haar te waarschuwen: “Dat is niet goed voor je lijn, schatje!” Dat lijkt lief en trots, maar de waarheid is minder prozaïsch.

Het maakt hen namelijk helemaal geen bal uit of vrouwlief lijnt om gezondheidsreden of omdat ze zich dan beter in haar vel voelt. Het enige wat de heren interesseert is dat de dame aan hun zijde henzelf er goed uit laat springen. Met andere woorden: vrouwen dienen slechts ter accessoire. Is een vrouw een paar kilo aangekomen na de december- of zomervakantie? Dan moet ze alert zijn: wanneer ze niet snel afvalt, dan is de kans groot dat haar man de benen neemt.

Daarbij haalt Anne-Elisabeth Moutet een lied van de Franse superster Charles Aznavour aan uit de film ‘Une femme est une femme’. Het nummer heet ‘Tu te laisse aller’, oftewel: Je laat jezelf gaan, Hoe kun je me ooit nog behagen? Hoe kan ik ooit nog met je vrijen? Als je maar je best deed. Val af, doe wat aan sport. Kijk in de spiegel. Dit chanson was een hit in 1960. Het gaat dus over een lange traditie, weet de in de Engeland wonende Française ons te vertellen.

Lees ook:Hoe mooie mensen lelijk gemaakt worden
Lees ook:Franse president zegt NON tegen vrouw en stiefzoon die OUI willen zeggen
Lees ook:Vrouwen willen er zo mooi mogelijk uitzien voor andere vrouwen
Lees ook:Rijkste vrouw van Frankriijk schrapt partner uit testament
Lees ook:De echtgenote van je vader overnemen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>