Bitches zijn het helemaal voor mannen

de-ideale-vrouw-is-een-bitch-sherry-argov-Niks lieve, dromerige, meegaande vrouwen. Nee: veeleisende, duidelijke taal sprekende zelfstandige tantes!

Dat zijn degenen die op dit moment de beste ‘partij’ scoren…………

Zo beargumenteert althans Sherry Argov in haar boek ‘De ideale vrouw is een bitch!’

Volgens de schrijfster is de ideale vrouw van nu ‘In Total Control of Herself,’ oftewel een zelfstandige vrouw, die naast haar relatie ook een eigen leven leidt met eigen grenzen waar ze niet over heengaat.

Mannen vallen op sterke, assertieve vrouwen. Dames die niet met zich laten sollen en voor zichzelf opkomen. Zij vormen een mentale uitdaging voor de droomman. Een portie assertiviteit maakt bepaald aantrekkelijker.

Het boek geeft tips hoe je als vrouw de beste mannen aan de haak slaat. Bedoeling is immers om als vrouw nooit meer met losers opgezadeld te zitten.

Tips van Sherry Argov
-Stop met zeuren. Voorkom dat je zijn moeder wordt. Zorg in plaats daarvan dat je duidelijke grenzen stelt. Doe zelf minder en doe leuke dingen voor jezelf. Stop met mopperen over alles en nog wat want mannen luisteren daar toch niet naar. Mannen reageren alleen op daden. Zo weet hij meteen dat er niet te sollen valt.

-Geniet zelf van het leven en neem de dingen niet te serieus. Waarom zou je het altijd naar zijn zin willen maken of met je verantwoordelijkheden in en rond het huis bezig te zijn? Juist daarvan word je moe en geïrriteerd. Vergeet je eigenschappen niet waar hij indertijd op viel zoals je uitstraling, humor, pit, interesses en onafhankelijkheid. Humor helpt en zelfrelativering des te meer.

-Maak je keuzes zelf. Bepaal hoe jij behandeld wil worden. Volgens de schrijfster geeft dat een vrouw meer macht dan elk ander materieel bezit.

‘De ideale vrouw is een bitch’, Sherry Argov, BBNC Uitgevers , €6,95

Lees ook:Mannen willen een diva, geen deurmat!
Lees ook:De ideale man: gezond, geld, grappig en goede dans- en sexmoves
Lees ook:De ideale vrouw is te zien in Den Bosch
Lees ook:Voila een borsten-parade om mannen lingerie uit te leggen
Lees ook:10 jaar terug las de hele wereld hoe ze haar grote liefde vond; nu kiest ze voor haar vriendin

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>