De aantrekkingskracht van tattoos

Michelle"Bombshell"McGeeNu bekend is dat Jesse James zijn prachtige vrouw Sandra Bullock bedroog met de getatoeëerde Michelle McGee, vragen velen zich af wat de aantrekkingskracht is van mensen met inkt in hun huid………….

De Amerikaanse psychologe en sexperte Belisa Vranich legt uit waarom het niet verrassend is dat Jesse James viel voor de getatoeëerde Michelle McGee. 

Tattoo’s zijn niet langer weggelegd voor zeemannen, ook steeds meer vrouwen wagen zich eraan. Het is moeilijk een celeb jonger dan 30 te vinden die er geen heeft.

Ze zijn niet langer voor randfiguren, het wordt steeds vaker als sexy en uitdagend gezien: het geeft je de look van de bad boy of girl.

“Michelle McGee is extreem, ze heeft tattoos in het gezicht en op haar handen, echt hard core dus. Velen vragen zich af wat Jesse James bij deze vrouw zoekt, aangezien hij thuis de ‘brave’ Sandra Bullock heeft zitten. Michelle lijkt een betere partij voor James op het eerste gezicht. Tattooliefhebbers, en dat geldt voor alle mensen van een bepaalde subcultuur, voelen zich tot elkaar aangetrokken. Michelle draagt het label van ‘slet’, door haar uiterlijk, Sandra is het toonbeeld van elegantie.  Overspel heeft niets te maken met schoonheid, het gaat om verveling, weinig discipline en het opeisen van rechten”, aldus Belisa Vranich.

Ze vervolgt: “Sandra Bullock en Jesse James zijn het typische voorbeeld van het brave meisje dat de bad boy wil temmen. Dat soort mannen kiest een voor hen ‘ongewone’ vrouw omdat ze stiekem hopen dat zij hem kan veranderen. Maar de voorkeur voor Jesse James voor wilde, getatoeëerde vrouwen bleef en steekt nu duidelijk de kop op, terwijl zijn vrouw ver weg druk bezig was. Of je nu van tattoos houdt of niet, je kunt niet ontkennen dat McGee een mooie vrouw is. En voor een man die houdt van inkt op de huid, is dat erg verleidelijk.”

Lees ook:Tom Hanks: dat is pas een betrouwbare man!
Lees ook:Vrouw verliefd op man met gezicht overleden echtgenoot
Lees ook:Daar zit je dan met de naam van je ex op je arm, rug of vagina
Lees ook:Vrouwen die een Oscar winnen, zien hun relatie op de klippen lopen
Lees ook:Thuis geen seks? misschien het madonna-hoer complex!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De aantrekkingskracht van tattoos

 1. Jonathan Johnson

  goed artikel, ik vraag me alleen af of die vrouw zonder kleding aan ook mannen kan krijgen.

    /   Reply  / 
 2. Johan

  Zeker goed artikel. Als reply, Michelle is denk ik naakt ook erg aantrekkelijk. Als getattoeerde man klopt het helemaal wat er staat. Vrouwen met tattoos zijn zoooooo aantrekkelijk!

  Johan

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>