Daar zit je dan met de naam van je ex op je arm, rug of vagina

Een 30-jarige Amerikaan zit achter de tralies. Matthew Abram Rader had een ‘origineel’ cadeautje voor zijn vriendinnetje die haar 15e verjaardag vierde. Matthew tatoeëerde zijn naam naast haar schaamlippen………

In tijden van echtscheidingen zoekt men juist naar tekenen van ‘eeuwige liefde’ die sterker zijn dan trouwringen. Een liefdes-tattoo is hip.

Zelfs 1 van de meest getatoeëerde mannen van Nederland, ene Ben Saunders met een eigen shop, zegt nu spijt te hebben, omdat hij nog steeds met de tekenen van zijn ex op zijn lijf zit……..

“Ik leer hier zelf ook van”, lichtte de beroeps-tattoeerder woensdag toe in SBS Shownieuws. “Voor mij geen namen meer. De herinneringen blijven in mijn hoofd in plaats van op mijn hoofd.”

Eens in de zoveel jaar verandert je smaak. Gemiddeld wil een mens na 7 jaar zich anders opmaken, kleden en presenteren. Ik ken behoorlijk wat punkers die in de 80′er jaren nog met spelden in hun lijf liepen en nu in driedelig pak een directiefunctie bekleden.

In het geval tattoos is dat wat lastiger. Alle lichaamsdelen die onder kleding uitsteken kun je beter ‘schoon’ laten. Je weet immers nooit wat je nog wilt met je carrière.

Tattoo’s zijn bestendiger dan relaties. Je kinderen blijven je kinderen, maar ook de smaak op het gebied van liefde verandert. Bij heel veel mensen zelfs binnen de 7 jaar.

Lees ook:7x oude liefde van Reddit en Imgur
Lees ook:29 jaar en voor de 5e x de bruid!
Lees ook:Rabbijnen-knokploeg ‘hielp’ orthodox Joodse vrouwen scheiden
Lees ook:Hillary blijft dol op Bill
Lees ook:Dit hartvormig bos is eerbetoon van weduwnaar aan zijn vrouw

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Daar zit je dan met de naam van je ex op je arm, rug of vagina

  1. Pingback: FOTO-GALERIJ: Hilarisch of zielig? Liefdes-tatoeages met spelfouten | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>