Slachtoffers waarschuwen voor Zwolse dating-oplichter

FacelessMan“Nu komt hij er weer mee weg”, was de reactie van 3 vrouwen die vrijdag bij de politierechter in Zwolle op de publieke tribune zaten bij de behandeling van een strafzaaktegen een 56-jarige Zwollenaar wegens stalking.

Ze zeggen allen slachtoffer te zijn van deze A. van den B.

Hij zou hen hebben ingepakt met mooie verhalen en vervolgens hebben geprobeerd hen financieel een poot uit te draaien. Volgens de vrouwen heeft hij in ieder geval 5 slachtoffers gemaakt.

Dat meldt De Stentor.

Deze lotgenoten proberen nu via internet andere vrouwen te waarschuwen.

Hij zou zijn toekomstige vriendinnen vinden op datingsites, inpakken met zijn charmes en vervolgens bestelen. Zijn vriendinnen zou hij opzadelen met allerlei rekeningen door spullen op hun namen te bestellen en vervolgens de benen te nemen.

De afwezige Zwollenaar werd berecht voor stalking in 2013 van een 4e slachtoffer. De zaak eindigde in een vrijspraak, omdat er strafrechtelijk gezien geen bewijs is.

Eerder werd Van den B. wel veroordeeld omdat hij er met de halve inboedel van dit zelfde slachtoffer vandoor ging. Die zaak loopt nu nog in hoger beroep.

In een andere zaak kreeg hij een gevangenisstraf opgelegd omdat hij de auto van een andere vriendin zonder toestemming verpandde.

Lees ook:Welk type vrouw gaat er stalken?
Lees ook:Man en vriendin die zijn ballen afbeet, zijn weer een paar
Lees ook:Online dating-dames kleden mannen letterlijk en figuurlijk uit
Lees ook:De Wageningse gifmoord: loverboy en slachtoffer van boven de 50
Lees ook:Er wordt het meest gestalkt in de grote steden van Nederland

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>