Geheime TINDER voor vips en jet-set

Tinder Select is voor de elite. Om ervoor in aanmerking te komen moet je niet alleen rijk en/of bekend zijn, maar ook uitgenodigd worden via iemand die al lid is. Bovendien mogen leden maar een beperkt aantal anderen uitnodigen voor de app. Zodra je genomineerd wordt, moet je goedgekeurd worden door Tinder Select zelf. Je moet het namelijk wel degelijk waarmaken voordat je een afspraakje kunt regelen met topmodellen, Hollywoodavolk en CEO’s.

Al beweert de geruchtenmolen dat Tinder soms ook mensen uitnodigt die het op de gewone app ‘erg goed doen’. Op basis van welke criteria dat beslist wordt, is niet duidelijk. “Deze uitverkorenen zijn over het algemeen bijzonder aantrekkelijk en hebben een bepaalde status,” aldus technologiewebsite TechCrunch.

Het design van de app is bijna identiek aan dat van de gewone versie. Alleen het logo is anders: het oranje vlammetje is vervangen door een blauwe S. Bovendien kunnen de gebruikers zelf wél switchen tussen de gewone app en de Select-versie. Je weet namelijk maar nooit wat je tussen het ‘plebs’ tegenkomt. De exclusieve versie zou al een half jaar beschikbaar zijn, al heeft het bedrijf zelf er nog niets over gemeld. Hoogstwaarschijnlijk omdat ze het exclusief willen houden.

Lees ook:Experiment: als je Tinder-date stukken dikker is dan je denkt
Lees ook:Tinder-variant Bumble laat vrouwen het gesprek openen
Lees ook:Liefde & lust op leeftijd: Stitch is Tinder voor 50+
Lees ook:Tinder nu ook voor transgenders
Lees ook:Oudere singles gaan meer betalen voor Tinderen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>