Dit zegt de manier van koken over jouw date

young man cooking food in the kitchenAls je te weinig te weten komt van je nieuwe vlam of date via gesprekken, kun je hem of haar voor je laten koken.

De methode die gebruikt wordt en de gerechten die eruit de keuken rollen zeggen veel over het karakter van de chef.

Oftewel: een kleine psychologie van de thuiskok(kin)

ZONDER RECEPTUUR
Een creatieve geest in de keuken, geeft aan dat zij het in het dagelijkse leven ook niet heel nauw nemen met de regels. Zo zou het bepalen van ingrediënten, kruiden en gaartijden zonder recept ervoor zorgen dat je meer terugvalt op eigen ervaringen en gevoelens en dus onafhankelijk bent. Deze man of vrouw kiest een eigen levensloop en laat zich niet kooien.

COMBI
Kiest je date voor een combinatie van vers en verpakt? Dan probeert hij of zij zo veel mogelijk te genieten van het leven: lekker eten is een must, maar er moet natuurlijk nog tijd overblijven voor ontspanning. Problemen aanpakken en oplossingen zoeken om twee doelen te bereiken, lukt deze persoon dan ook uitstekend.

OVERDAAD
Een barbecue of pan vol met vlees om te grillen: dat duidt waarschijnlijk op iemand die weet wat hij of zij doet en wil. Bovendien wil deze persoon je doen genieten en toch ook wel indruk op je maken. Hoewel de grillmeester(es) misschien stoer oogt, schuilt er binnenin iemand die wel van complimentjes houdt.

MAGNETRON
Een partner die vaak kiest voor de ‘ping’, vindt waarschijnlijk dat hij of zij tijd beter kan spenderen aan andere dingen. Zo iemand is meestal niet geïnteresseerd in ingewikkelde situaties maar houdt van simpelheid en eenvoud. Ook een afhaalmaaltijd hoeft niet te betekenen dat je date nonchalant is. Kant-en-klaar eten kost meestal een aanzienlijk meer en dat heeft hij/zij er blijkbaar voor over.

GROEN
Zet je date een lekkere en gezonde maaltijd op tafel, dan is hij of zij van het bewuste leven, van zichzelf, de medemens en het milieu. De voordelen zijn dat hij of zij ook gezondheid voor jou voor ogen heeft. Matcht niet met snackbartypes.

COMFORTFOOD
Een warm en liefhebbend iemand zal dan weer minder aandacht besteden aan calorieën en kiezen voor een maaltijd die hij of zij zelf vaak at tijdens zijn kindertijd. De herinneringen die verbonden zijn aan die maaltijd, zal dan graag gedeeld worden.

EXOTIEK
Een mysterieuze persoonlijkheid, maar ook open ingesteldheid mag je verwachten bij koks die exotisch eten voorschotelen. Avontuur is nu eenmaal een belangrijk deel van hun leven, ze reizen dan ook erg graag om ter plaatse enkele leuke ervaringen op te doen.

Lees ook:Noorse regering beveelt date-night aan om scheidingen te voorkomen
Lees ook:Ga niet naar de Italiaan, maar wel naar een steakhouse voor een 1ste date
Lees ook:Smakken onder het eten is de grootste afknapper bij ‘t daten
Lees ook:De charme van een dikke man
Lees ook:Waar mannen van genieten bij vrouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>