Tinder benadrukt dat zij geen sex-app zijn

tinderWoest zijn de makers van Tinder naar aanleiding van een artikel in het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair

Volgens journaliste Nancy Jo Sales zijn apps als Tinder verantwoordelijk voor de ondergang van de datingcultuur: het vinden van een onenightstand is zo gemakkelijk geworden dat mensen niet meer weten hoe ze relaties aan moeten gaan………

Tinder reageerde op Twitter met een flink aantal gepikeerde berichten, meldt Gawker, die ze allemaal op een rijtje zette.

“Het is jammer dat Vanity Fair denkt dat de kleine groep mensen die ze hebben gevonden voor hun artikel al onze gebruikers over de hele wereld vertegenwoordigt.”

In het artikel komen voornamelijk mannen aan het woord die de app gebruiken om met zoveel mogelijk vrouwen naar bed te gaan.

“Mensen zitten op Tinder om verschillende redenen. Ja, sommige van hen – mannen en vrouwen – zoeken seks. Maar volgens ons onderzoek is dat slechts een klein deel van onze gebruikers.”

De woordvoerder van Tinder is vooral geïrriteerd dat het tijdschrift de onderzoeksdata van henzelf heeft genegeerd. “Ons onderzoek vertelt dat de grote meerderheid van de gebruikers op zoek is naar betekenisvolle relaties. En dat Tinder die ook bewerkstelligt. Als jullie ons neer willen halen met eenzijdige journalistiek, nou ja, dat is dan jullie goed recht.”

Lees ook:Naakt en zwanger op cover: zij gingen Serena Williams voor
Lees ook:Check hier of jouw lieve partner ook tindert
Lees ook:De halve wereld loert mee als je op Tinder zit
Lees ook:Swipe omhoog als je iemand superleuk vindt!
Lees ook:Tinderen met de naakte waarheid

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tinder benadrukt dat zij geen sex-app zijn

  1. asd

    nbhfgl;opi9jjp

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>