Zeeman Zoekt Vrouw wordt de nieuwe Boer Zoekt Vrouw

navywifeIk voel een variatie op een bekend thema aankomen voor Yvon Jaspers. Boer Zoekt Vrouw wordt Zeeman Zoekt Vrouw.

Het Maritiem Museum Rotterdam komt met een opvallend initiatief: een contactavond voor hen die op zoek naar een serieuze relatie met een zeevarende.

Aansluitend op hun expo ‘Sex & The Sea’ is er op Valentijnsdag een evenement voor mannen en vrouwen die werken in de haven of op zee en op zoek zijn naar vriend(in) én voor singles die op zoek zijn en benieuwd zijn of iemand uit de maritieme sector bij hem/haar past……..

De makers van ‘Sex & The Sea‘ spraken met tientallen zeemannen en –vrouwen over het hebben of krijgen van een relatie.

Uit hun verhalen bleek dat dat vaak niet eenvoudig is. Je bent vaak maanden van huis, je collega’s aan boord zijn voor die periode je enige vrienden en familie, het contact met thuis is lastig door het gebrek aan internet op zee en op zoek naar vertier in verre havens kom je een heleboel verleidingen tegen.

Hierdoor raak je steeds meer vervreemd van je wereldje thuis en is het lastig een hechte band op te bouwen. Maar een relatie met een zeeman of havenheld is ook een avontuur. Niet alleen is het leven samen nooit saai en heb je veel vrijheid voor je eigen dingen, ook kun je misschien samen tijdelijk in het buitenland gaan wonen.

Mannen en vrouwen kunnen op 14 februari vanaf 20.00 uur in het Maritiem Museum Rotterdam met zeevarenden en havenhelden kennis maken. Het wordt een avond waarbij de romantiek de boventoon voert.

Aanwezigen kunnen meedoen met een speeddate of matchtest, wegdromen op de klanken van soul & jazzband Diona Fox & Her Ragdolls, kijken naar een sensuele salsademonstratie gecombineerd met romantische bachate.

Ze kunnen lluisteren naar romantische gedichten uit het boek ‘Brieven uit zee’ van Lilian Hoogendoorn, meelopen met de male/female rondleiding over ‘Sex & The Sea’, luisteren naar echte zeemannen en hun liefdesverhalen of wegduiken in een van de vele intieme hoekjes in het museum.

Lees ook:Zeeman zoekt Vrouw op Valentijnsdag
Lees ook:Waddeneilander Zoekt Vrouw op Net 5
Lees ook:Trouwjurk van 3 tientjes bij Zeeman reeds uitverkocht
Lees ook:Afgewezen dames Boer Zoekt Vrouw Internationaal ontvangen liefdesbrieven
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw Ada zoekt andere man

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>